Persoonlijke ontwikkeling

Wilt u groeien, maar voelt u zich daarin belemmerd? Merkt u dat u ergens tegenaan loopt, maar krijgt u er de vinger niet goed achter? Wilt u zich persoonlijk ontwikkelen, bijvoorbeeld via een visie op uzelf en de toekomst? Of voelt u een bepaalde druk vanuit de organisatie om aan uw ontwikkeling te werken en weet u niet goed hoe u hiermee aan de slag kunt gaan? Coaching op dit thema kent vele invalshoeken.

Samen met uw coach onderzoekt u wat er nodig is om uw eigen ontwikkeling vorm te geven. Zo neemt u de regie weer in handen.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op