Persoonlijke effectiviteit

U merkt dat het belangrijk is om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. U wilt duidelijker en makkelijker resultaten boeken en daarbij meer plezier en ontspanning ervaren.

Met uw coach pakt u dit thema voortvarend op. Learning bij doing. U krijgt meer zicht en grip op uw patronen en overtuigingen. U ontdekt wat u tegenhoudt om uw kwaliteiten optimaal te benutten en hoe u dat ombuigt. Coaching op dit thema versnelt uw ontwikkeling behoorlijk. Dat leidt tot een hogere persoonlijke effectiviteit, meer rust en – niet te vergeten – meer werkplezier.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op