Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Alhoewel wij een groot voorstander zijn van face-to-face coaching, verzetten we de bakens. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, schakelen we over naar online coaching. Dat kan betekenen dat er gecoacht wordt via Zoom of een andere online mogelijkheid. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Alleen als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Persoonlijke effectiviteit

U merkt dat het belangrijk is om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten. U wilt duidelijker en makkelijker resultaten boeken en daarbij meer plezier en ontspanning ervaren.

Met uw coach pakt u dit thema voortvarend op. Learning bij doing. U krijgt meer zicht en grip op uw patronen en overtuigingen. U ontdekt wat u tegenhoudt om uw kwaliteiten optimaal te benutten en hoe u dat ombuigt. Coaching op dit thema versnelt uw ontwikkeling behoorlijk. Dat leidt tot een hogere persoonlijke effectiviteit, meer rust en – niet te vergeten – meer werkplezier.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op