Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Personal branding

Uzelf goed presenteren en positioneren in de context van uw werk. Dát is personal branding. Hoe komt u over? Hoe congruent is uw uitstraling met wie u werkelijk bent?

Een gespecialiseerde coach helpt u om duidelijkheid te krijgen over uw merk. U werkt onder andere aan zelfbewustzijn, transparantie, krachtige communicatie en het beïnvloeden vanuit eigenheid. Ook kunt u werken aan uw eigen verhaal en hoe u dit naar buiten brengt (offline en online). Afhankelijk van uw wensen, ligt de nadruk meer op stakeholdermanagement of juist op netwerken binnen en buiten de organisatie. Wij bieden vele subthema’s met gespecialiseerde coaches.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op