Omgaan met veranderingen

Bij de meeste organisaties is change een gegeven. Soms geeft dat energie, maar het kan ook stressvol zijn. Misschien bent u wel ‘verandermoe’ omdat uw functie elke keer wijzigt en daarmee ook uw eigen toekomstperspectief.

Als u steeds meer moeite heeft met veranderingen, kunt u met uw coach uw reactiepatroon onder de loep nemen: past u zich meestal maar aan? Of gaat u juist in de weerstand? En wat doen veranderingen met uw werkplezier en gezondheid? U vindt zo een manier om krachtiger met de veranderingen om te gaan en uw eigen koers te bewaken.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op