Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Impactvergroting

Meer invloed betekent meer impact. Wilt u het verschil maken en meer voor elkaar krijgen in uw werk? Dat kan als u meer inzicht krijgt in uw eigen gedachten, gevoelens, houding en gedrag.

Met coaching op dit thema leert u te herkennen wat u belemmert om u duidelijker of krachtiger uit te spreken. Ook ontdekt u hoe u hierin kunt groeien. U wordt zich meer bewust van het invloedgedrag van anderen en hoe u daar (beter) op kunt reageren. Hier experimenteert en oefent u mee tijdens de coaching. Zo vindt u uiteindelijk een aanpak die goed bij u past en effectief is richting anderen.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op