Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Gezondheid en vitaliteit

Uw gezondheid en vitale kracht zijn de absolute basis voor uw werk. Ze leveren u als het goed is de energie die u nodig heeft om maximaal te kunnen presteren. Maar misschien worstelt u wel met uw gezondheid? Bijvoorbeeld vanwege een ziekte, veranderingen op het werk of het gevoel overvraagd te worden. Met coaching op dit thema gaat u aan de slag met uw vitaliteit.

Met uw coach kijkt u naar uw energie op fysiek, emotioneel en mentaal vlak, waar het kan verbeteren en hoe u dat kunt aanpakken. Zo zet u de juiste stappen naar een vitaler leven en werk.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op