Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Gesprek van de dag

Nu Corona de wereld in zijn greep houdt, is ‘wat nu?’ het gesprek van de dag. Ook úw werk en privéleven zien er ineens totaal anders uit. Dat vraagt aanpassing en flexibiliteit, wat lang niet iedereen gemakkelijk afgaat. Gevoelens van spanning, onzekerheid en onrust kunnen zo sterk zijn dat u niet goed weet hoe om te gaan gaat met wat er op u afkomt.

We bieden u coaching aan om over de ongewisse omstandigheden en de effecten daarvan in gesprek te gaan. U kiest uw eigen coachprofessional uit en bepaalt zelf wat u wilt bespreken. De coach kan u ondersteunen, praktische tips geven en helpen uw rust te hervinden of te bewaren. We staan graag voor u klaar.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op