Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Alhoewel wij een groot voorstander zijn van face-to-face coaching, verzetten we de bakens. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, schakelen we over naar online coaching. Dat kan betekenen dat er gecoacht wordt via Zoom of een andere online mogelijkheid. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Alleen als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Executive coaching

Als executive moet u voldoen aan hoge eisen, uw baan is topsport. Hoe blijft u vitaal, wendbaar, uitgedaagd en effectief? Hoe gaat u om met het politieke krachtenveld in de organisatie? En met de verwachtingen die er zijn over uw rol, uw leiderschap en uw resultaten? Heeft u eigenlijk een duidelijk plan voor uw eigen toekomst, inclusief een krachtig netwerk dat u hierbij kan helpen? Een coach is geen overbodige luxe.

Onze executive coaches zijn gewend om op hoog niveau een stevige spiegeling te geven. Zo versterkt u uw positie in de organisatie en werkt u ondertussen aan uw toekomst.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op