Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Competentieontwikkeling

In uw werk bent u het meest gemotiveerd, effectief en succesvol wanneer u werk doet dat dichtbij uw kern ligt. Waarbij u uw competenties goed kunt inzetten of verder kunt ontwikkelen. Het is daarom slim om regelmatig een check te doen.

Met een coach bekijkt u welk gedrag of welke vaardigheden u extra aandacht wilt geven. Ook staat u stil bij wat de organisatie van u verlangt en wat dit met u doet: geeft het energie of kost het energie? Coaching op dit thema is een mooie investering in uzelf en uw werk en het helpt om keuzes te maken voor de toekomst.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op