Communicatie en interactie

Miscommunicatie, een misverstand, irritaties … Het is niet vreemd als u hier wel eens mee te maken krijgt. We luisteren soms maar half, vullen in voor de ander of zijn gewoonweg niet duidelijk in onze communicatie.

Met uw coach onderzoekt u hoe effectief uw wijze van communiceren is en hoe de interactie met anderen verloopt. Bent u zuiver en bewust in uw waarneming? Wordt uw boodschap goed begrepen en bereikt u wat u wilt met uw gesprekken? Zorgt u voor een goede balans tussen praten en diepgaand luisteren? Met coaching bent u snel bij de kern. Dat levert u veel op.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op