Balans werk-privé

Een goede balans tussen werk en privé ... u weet dat het belangrijk is, maar krijgt het niet goed voor elkaar. ‘s Avonds bent u uitgeblust. En op uw werk functioneert u minder goed dan u zou willen.

Met uw coach onderzoekt u de balans in uw leven. U ontdekt welke valkuilen of stressoren de balans verstoren. U kijkt naar uw energie en de verdeling ervan. En u leert hoe u anders kunt aankijken tegen uw verplichtingen en waar de ruimte zit voor een gezondere balans. Dat geeft energie.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Zorgvuldige afstemming

OnzeCoach heeft haar aanbod zorgvuldig afgestemd op de wensen van organisaties en de behoeften van medewerkers van hoog tot laag.

Zelfregie

Via OnzeCoach geven organisaties hun medewerkers alle ruimte om zelf te kiezen welke ontwikkeling gewenst is. Zelfregie in optima forma!

Menselijke maat

Persoonlijke omstandigheden spelen soms een belangrijke rol in ontwikkeling. We staan voor de menselijke maat in alles wat we doen.
Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op