Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Balans werk-privé

Een goede balans tussen werk en privé ... u weet dat het belangrijk is, maar krijgt het niet goed voor elkaar. ‘s Avonds bent u uitgeblust. En op uw werk functioneert u minder goed dan u zou willen.

Met uw coach onderzoekt u de balans in uw leven. U ontdekt welke valkuilen of stressoren de balans verstoren. U kijkt naar uw energie en de verdeling ervan. En u leert hoe u anders kunt aankijken tegen uw verplichtingen en waar de ruimte zit voor een gezondere balans. Dat geeft energie.

Alle thema's

Alle relevante thema's voor ontwikkeling

Met een coachingstraject beginnen doet u niet zomaar. Wij vragen u van te voren na te denken over uw thema. Dan kunnen we gericht van start. 

 

OnzeCoach biedt meer dan dertig thema's. Kies het uwe uit en zet vaart achter uw ontwikkeling!

Daarom OnzeCoach

Wilt u coaching ook goed regelen in uw organisatie?
Neem nu contact op