Home 9 Programma 9 Strand- & wandelcoaching

Strand- & wandelcoaching

De zomer komt eraan, dit is de ideale tijd om jezelf coaching te gunnen. Neem de tijd om écht op te laden, krijg meer energie door aan de slag te gaan met je vitaliteit, je ambitie, je competenties, je ontwikkeling en je persoonlijke effectiviteit. Geniet van deze unieke coach beleving op het strand of midden in de natuur door voor strand- of wandelcoaching te kiezen.

Zomerpromo pdf

Strandcoaching:

Deze zomer kan jij gebruik maken van een unieke coachbeleving, namelijk op het strand! Al wandelend over het strand van Zandvoort/Bloemendaal coacht Martine jou op jouw hulpvraag. Met de wind door je haren en de zon op je gezicht neem je gegarandeerd een soort vakantiegevoel mee naar huis.

 Strandcoach:

Samen naar meer rust, energie, zelfvertrouwen  & werkplezier! 

De zee en het ruisende water hebben een magische uitwerking; het zorgt ervoor dat je ontspant en rust in je hoofd krijgt. Al wandelend helpt Martine je om jezelf beter te leren kennen en de beste versie van zichzelf te worden. Door gesprekstechnieken en verschillende oefeningen helpt ze jou aan inzichten en oplossingen te komen.

 

Wandel coaching:

Wandel coaching heeft een absolute meerwaarde en is een mooie ervaring. Door te wandelen maak je het ‘feelgood hormoon’ aan waardoor je je beter voelt, je komt tot rust en ontspant door de natuur.  Wandel coaching bestaat al lang maar heeft wel een vlucht genomen in de coronatijd toen we allemaal thuis zaten.

Wandelcoaches:

  • Ity Hardy   Lopen in bossen, langs velden en de kabbelende Kromme Rijn              

We wandelen in de prachtige natuur van Rhijnauwen. We lopen in bossen, langs velden, een boerderij, en de kabbelende Kromme Rijn die dwars door het Landgoed slingert. Je komt tot rust en ontspant door de natuur, door te wandelen maak je het ‘feelgood hormoon’ aan waardoor je je beter voelt én al wandelend praat het toch net iets makkelijker dan dat je tegenover elkaar zit. Dat helpt al!Als wandelcoach sluit ik aan bij wat je nodig hebt. Ik bied ondersteuning, reflectie, uitdaging en actie. Ik help je met het versterken van je persoonlijke kracht, stuur- en slagkracht. Daardoor krijg je meer regie over werk en je eigen leven. Je zorgt voor een betere balans en meer flow.

Nieuwsgierig geworden! Ik nodig je graag uit om wandelcoaching eens te proberen.

 

Coaching Oversijssel coachend leiderschap coach professional

Wandelcoaching is een ontspannen én krachtige manier om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Ik laat jou weer de regie pakken over je eigen pad door een stukje met je mee te lopen. We staan geregeld stil bij wat je denkt, hoe je je voelt én waar je naartoe wilt bewegen. Op een luchtige, doortastende en intuïtieve wijze help ik jou de juiste weg in te slaan om antwoorden te vinden op jouw vragen. Uiteraard met behulp van de rustgevende en magische uitwerking van de natuur!

 

Plan een strand- of wandelcoach gesprek in:

Log In op het OnzeCoach portaal:

1. Kies je thema

2.  Kies coach:  Martine, Ity of Carolien

3. Vermeld bij je coachvraag dat je kiest voor de strand- of wandel coaching.

APK Gesprek

Wil je na het afronden van een waardevol traject checken hoe je er nu voor staat?  Doe een APK gesprek; hoe staat het met je met je ontwikkeling?

Krijg het extra zetje in je rug met een extra sessie. 15% korting op een APK gesprek in Juli of Augustus

Vul hier het formulier in om jouw APK gesprek aan te vragen:

 

 

Deel deze pagina


Goed bezig! 

Het creëren van een positieve werkomgeving waar groei, plezier, veiligheid en kwaliteit centraal staan is ook onze missie. 

Heb je vragen of advies nodig ? Ik help je graag met persoonlijk advies op maat. 

Gea Huisman

Neem contact op    

Andere programma’s

Intervisiebegeleiding

Intervisiebegeleiding

Tijdens een intervisie bespreken collega’s actuele werksituaties. Waar loop je tegenaan, wat vind je lastig, wat gaat goed en hoe ga je er mee om? Onze coaches zijn getraind in het begeleiden van deze intervisies. Ze gebruiken erkende ...
Individuele-coaching-4-5-sessies

Individuele-coaching-4-5-sessies

Dé expert in medewerkercoaching Vast all-in tarief of per traject Individuele coaching 4 | 5 sessies Met 4 | 5 krachtige coachsessies versterk jij je medewerkers. De oplossing waar elke medewerker zich kan ontwikkelen op eigen ...
Golf & Coaching

Golf & Coaching

Coaching op en rondom de golfbaan is een unieke manier van coaching. Golfervaring is niet nodig. Het is spiegelen en sparren over jouw coachvraag met golf als instrument. Buiten, in beweging, speels, stilstaand, reflecterend. We ...