Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Teamcoaching

Beter samenwerken voor betere teamprestaties.
Hoe goed een team ook op elkaar is ingespeeld, er kan altijd zand in de raderen komen. Door externe factoren, door problemen van teamleden of bij een organisatieverandering. 

Het is dan belangrijk dat u, als team, samen de juiste stappen zet om de goede energie (weer) te krijgen. Een ervaren teamcoach kan daar bij helpen.

alle speciale coachdiensten

Effectievere teams

Door de blik te verruimen, ontstaat de mogelijkheid dat een andere teamdynamiek zich kan nestelen. Daardoor kan de samenwerking substantieel verbeteren.

Teamcoaching is hard werken. Zo wordt de weg vrijgemaakt voor een hoger niveau van samenwerken, functioneren en resultaten behalen.

Teamcoaching door OnzeCoach

Vrije keuze

U wilt een juiste keuze maken voor uw team. Met ons ruime aanbod in teamcoaches kunt u dat.

Professioneel

Je wordt niet zomaar teamcoach bij OnzeCoach. We stellen hoge eisen, tenslotte heeft uw team recht op de allerbeste coaching.

Duidelijke resultaten

Onze teamcoaches zijn getraind in het behalen van de beste resultaten. Daar kunt u op vertrouwen.
Wilt u weten wat onze teamcoaches voor u kunnen betekenen?
neem nu contact op