Senior coaches

Je wordt niet zomaar Associate Coach bij OnzeCoach. Er zijn strenge eisen waar we aan vasthouden. We willen dat medewerkers van organisaties erop kunnen vertrouwen dat zij binnen ons coachplatform uit alleen stevig opgeleide en ervaren coaches kunnen kiezen.

 

Op wie de keuze uit ons team van ruim zeventig coaches ook valt, het is altijd een professional die zijn/haar sporen heeft verdiend.

Neem nu contact op

Waarom zo kritisch?

Er zijn veel coaches in Nederland. Voor organisaties is het moeilijk kiezen. Vanuit onze jarenlange expertise kunnen we die zorg wegnemen.

We zijn kritisch omdat medewerkers erop moeten kunnen vertrouwen dat ze altijd een coach kiezen die een goed opgeleide en zeer ervaren professional is. 

Alleen de beste coaches

Stevig opgeleid

Associate Coaches zijn ruim opgeleid op minimaal HBO-niveau. Naast basisopleidingen in coaching hebben ze ook verdiepingsopleidingen en/of specialisaties gevolgd. Permanente educatie garandeert state-of-the-art coaching.

Ervaren

Minimaal 5 jaar een eigen fulltime coachpraktijk en veel ervaring met de dynamiek van grote organisaties. Onze coaches zijn doorgewinterd in hun vakgebied en kunnen daarmee in korte trajecten snel resultaat boeken.

Eigen praktijkruimte

Alle coaches hebben een eigen representatieve coachruimte. Waar mogelijk coachen zij ook op andere locaties, bijvoorbeeld bij collega's of via het Coachhuis. Een gesprek vindt altijd plaats in een professionele ruimte.

Beroepsorganisatie

Aansluiting bij een beroepsorganisatie, zoals LVSC, NOBCO, St!R, Noloc, CMI, FFP en NIP is verplicht om als coach bij OnzeCoach te mogen werken.
Wilt u gewoon de beste coaching?
neem nu contact op