Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Senior coaches

Je wordt niet zomaar Associate Coach bij OnzeCoach. Er zijn strenge eisen waar we aan vasthouden. We willen dat medewerkers van organisaties erop kunnen vertrouwen dat zij binnen ons coachplatform alleen uit stevig opgeleide en ervaren coaches kunnen kiezen.

 

Op wie de keuze uit ons team van ruim zeventig coaches ook valt, het is altijd een professional die zijn/haar sporen heeft verdiend.

Neem nu contact op

Waarom zo kritisch?

Er zijn veel coaches in Nederland. Voor organisaties is het moeilijk kiezen. Vanuit onze jarenlange expertise kunnen we die zorg wegnemen.

We zijn kritisch omdat medewerkers erop moeten kunnen vertrouwen dat ze altijd een coach kiezen die een goed opgeleide en zeer ervaren professional is. 

Alleen de beste coaches

Stevig opgeleid

Associate Coaches zijn ruim opgeleid op minimaal HBO-niveau. Naast basisopleidingen in coaching hebben ze ook verdiepingsopleidingen en/of specialisaties gevolgd. Permanente educatie garandeert state-of-the-art coaching.

Ervaren

Minimaal 5 jaar een eigen fulltime coachpraktijk en veel ervaring met de dynamiek van grote organisaties. Onze coaches zijn doorgewinterd in hun vakgebied en kunnen daarmee in korte trajecten snel resultaat boeken.

Eigen praktijkruimte

Alle coaches hebben een eigen representatieve coachruimte. Waar mogelijk coachen zij ook op andere locaties, bijvoorbeeld bij collega's of via het Coachhuis. Een face-to-face gesprek vindt zo altijd plaats in een professionele ruimte.

Beroepsorganisatie

Onze coaches zijn aangesloten bij een beroepsorganisatie, zoals LVSC, NOBCO, St!R, Noloc, CMI, FFP en NIP.
Wilt u gewoon de beste coaching?
neem nu contact op