Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Ontwikkeladvies - Gratis loopbaancoaching

In het kader van NL leert door heeft de overheid geld vrijgemaakt voor Ontwikkeladvies. Een mooi gebaar om werkenden en werkzoekenden te ondersteunen in de huidige crisis. Met deze subsidie kan OnzeCoach je de beste loopbaancoaching aanbieden.

 

Kies zelf je coach uit je 40 van onze zeer ervaren coaches. Zij helpen je in kaart te brengen wat je sterke punten zijn, wat je potentieel is en werken samen aan een kansrijk toekomstperspectief voor jou. Het traject kan online of face-to-face plaatsvinden, net hoe jij het wilt.

 

Niet alleen krijg je 4 uur van de allerbeste loopbaancoaching, ook doe je een Arbeidsmarktscan, diverse testen en kun je de arbeidsmarkt uitgebreid verkennen. Zo ben je optimaal voorbereid voor een loopbaanstap nu of in de toekomst.
 

Aanmelden voor Ontwikkeladvies*

* Je kunt je tot 1 december bij ons inschrijven, waarbij geldt op=op.

Voor wie?

Deze regeling is bestemd voor iedereen die werkt of werk zoekt tussen de 18 jaar en AOW leeftijd.

 

Dreig je je baan te verliezen, ben je werkeloos (geworden) of ben je als zelfstandige of ondernemer geraakt door de crisis?

 

 

Of ben je in deze periode gaan twijfelen aan huidige baan en wil je onderzoeken wat er nog meer mogelijk is? Of misschien wil je alleen maar sparren en kijken wat je mogelijkheden zijn.

We staan met een groot team voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Meer informatie

De start

Schrijf je in via de knop 'aanmelden voor ontwikkeladvies'. Je ontvangt dan informatie en inloggegevens voor dit speciale onderdeel op deze site. Kies zelf een passende coach voor jouw traject. De coach neemt direct contact met je op en (als de de subsidieregeling het toelaat) kan het traject starten.

Persoonlijk, online of een combinatie

Je bepaalt zelf of je een coach in de buurt wilt voor face-to-face coaching of dat je online coaching wilt. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Je krijgt vier uur coaching incl. een arbeidsmarktscan en online mogelijkheden om beroepen, bedrijven en vacatures te (onder)zoeken. Een geweldige kans om jouw loopbaan een boost te geven!

De beste coaches

De beste coaches van Nederland staan voor je klaar. We werken vanuit openheid en respect. Je kunt kiezen uit bijna veertig zeer ervaren loopbaanprofessionals die hun vak uitstekend beheersen.

Voor het uitvoeren van deze regeling zoeken wij geen nieuwe loopbaancoaches. We werken met een vast team dat bewezen goed werk doet.
Lees meer

Geen financieel gedoe

Wij handelen alle financiële zaken af. Je hoeft niets te betalen, voor te schieten of te declareren. Je kunt in alle rust aan je ontwikkeling werken.