Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Ontwikkeladvies - Gratis loopbaancoaching

De economie start langzaam weer op, maar er is veel gebeurd op de arbeidsmarkt.  Als werkende (in loondienst, als zelfstandige, flexwerker, zzp-er) of werkzoekende heb je je moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit. Dat betekent soms een andere manier van werken, een ander perspectief voor je toekomst en soms zelfs ander werk.
 
De overheid heeft geld vrijgemaakt voor ontwikkeladvies om je hierin te ondersteunen. OnzeCoach kan je daarmee de beste loopbaancoaching aanbieden. We helpen je in kaart te brengen wat je sterke punten zijn, wat je potentieel is en werken samen aan een kansrijk toekomstperspectief voor jou. In je huidige werk of juist in iets nieuws.
 

Half november kun je je weer aanmelden

Helaas is het hard gegaan met de subsidie en is het dit najaar niet meer mogelijk mee te doen met Ontwikkeladvies. In januari is er weer subidie beschikbaar. Half november starten wij met de inschrijving voor een start in januari.


Werk je bij MENZIS, klik dan hier en zoek de tegel van Menzis op. Daar kun je je aanmelden voor loopbaancoaching.

Voor wie?

Deze regeling is bestemd voor iedereen die werkt of werk zoekt tussen de 18 jaar en AOW leeftijd.

 

Dreig je je baan te verliezen, ben je werkeloos (geworden) of ben je als zelfstandige of ondernemer geraakt door de crisis?

 

 

Of ben je in deze periode gaan twijfelen aan huidige baan en wil je onderzoeken wat er nog meer mogelijk is? Of misschien wil je alleen maar sparren en kijken wat je mogelijkheden zijn.

We staan met een groot team voor je klaar. Je bent van harte welkom!

Meer informatie

De start

Schrijf je in via de knop 'ik wil gratis ontwikkeladvies'. Je ontvangt dan inloggegevens en kan je coach uitzoeken. De coach neemt direct contact met je op en het traject kan starten.

Persoonlijk, online of een combinatie

Je bepaalt zelf of je een coach in de buurt wilt voor face-to-face coaching of dat je alleen online coaching wenst. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Je krijgt vier uur coaching incl. een arbeidsmarktscan.

De beste coaches

De beste coaches van Nederland staan voor je klaar. We werken vanuit openheid en respect. Je kunt kiezen uit bijna veertig zeer ervaren loopbaanprofessionals die hun vak uitstekend beheersen.
Lees meer

Geen financieel gedoe

Wij handelen alle financiële zaken af. Je hoeft niets te betalen, voor te schieten of te declareren. Je kunt in alle rust aan je ontwikkeling werken.