Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

NOW 2.0 verplicht Ontwikkeladvies

Maakt uw organisatie gebruik van de NOW2.0 regeling? Dan bent u verplicht gesubsidieerde Scholing en/of Ontwikkeladvies aan uw medewerkers aan te bieden. Maar hoe regelt u dat?

Gelukkig is er OnzeCoach. Wij voeren voor bedrijven het kosteloze Ontwikkeladvies uit in het kader van 'NL leert door'. Met Ontwikkeladvies bieden wij uw medewerker vier uur loopbaancoaching inclusief een gedegen Arbeismarktscan. Doel is een helder perspectief op werk te krijgen, binnen of buiten uw organisatie. 

 

Ons landelijk verspreide team van bijna veertig loopbaanprofessionals staat voor u klaar om u in deze complexe tijden te ondersteunen!

Neem direct contact met ons op

Wilt u uw medewerkers al naar ons doorsturen? Klik dan hier om te zien hoe ze zich kunnen inschrijven. 

Eerst Ontwikkeladvies, dan eventueel scholing

Maakt u als organisatie gebruik van de NOW2.0 regeling dan bent u verplicht uw medewerkers te helpen bij het behoud van hun baanperspectief. Dat kan door scholing en/of Ontwikkeladvies. We raden u aan te starten met Ontwikkeladvies.

Een start met Ontwikkeladvies geeft uw medewerker de mogelijkheid zich het beste te oriënteren op kansrijk werk, binnen of buiten uw organisatie. Een keuze voor scholing kan daaruit volgen. 

Hoe wij u helpen

De beste loopbaancoaches

Met hun gedegen kennis en jarenlange ervaring helpen onze loopbaancoaches uw medewerkers aan een toekomstbestendig perspectief.
Lees meer

Ontzorging

Wij regelen alles voor u: we zorgen voor de juiste documentatie voor uw medewerkers, we regelen zelf de subsidie en beantwoorden alle vragen. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Privacy

OnzeCoach en haar coaches houden zich aan de eisen van de wet AVG en iedere coach is tevens gebonden aan de ethische code van de beroepsvereniging.

Garantie voor kwaliteit

Als u weet dat wij al jarenlang de single supplier in coaching zijn voor veeleisende organisaties als Ahold, DSM, AkzoNobel en Menzis, dan kunt u er gerust op zijn dat wij ons vak verstaan.
Wilt u weten wat onze dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen?
Neem contact op