Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Next Step

U wilt maximaal invulling kunnen geven aan Duurzame Inzetbaarheid? Next Step is ons meest uitgebreide loopbaanprogramma voor medewerkers die zich willen voorbereiden op de toekomst.

Wij zetten in op volledige zelfregie, waarbij de medewerkers zelf bepalen waar het programma uit bestaat. Zes loopbaangesprekken vormen de basis en via 'choose and pick' kunnen verschillende andere thema's toegevoegd worden. Als organisatie bepaalt u hoe lang het traject mag zijn. 

alle speciale coachdiensten

Next Step, het ultieme loopbaanprogramma

Als Duurzame Inzetbaarheid hoog op de agenda staat, is het belangrijk dat medewerkers maatoplossingen aangeboden krijgen.

Het Next Step programma omvat een een vast deel en een vrij besteedbaar deel. Uniek in Nederland om zijn flexibiliteit, zelfregie en duurzame resultaten.

Voordelen van Next Step

Basis

Iedere traject heeft zes gesprekken met een senior loopbaancoach als basis. Er worden diverse testen ingezet die inzicht geven in persoonlijkheid, wensen en mogelijkheden.

Choose and pick

In het 'choose and pick' deel is er keuze uit bijvoorbeeld financiële coaching, stressmanagement, ondernemerscoaching en personal branding (LinkedIn trainingen, presentatiecoaching, etc.).

Afstemming

De werknemer kiest dat wat wenselijk is op het moment dat het in het loopbaantraject past. De coaches zorgen voor een zorgvuldige onderlinge afstemming.
Wilt u meer weten over Next Step of de andere diensten van OnzeCoach?
neem nu contact op