Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Korte en krachtige coaching

Met coaching biedt u uw medewerkers een traject op maat aan. In een paar persoonlijk gesprekken doelgericht en kernachtig werken aan precies datgene waar behoefte aan is.  

Wij coachen in korte, krachtige trajecten die hoog worden gewaardeerd. Cijfers? Gemiddeld 4,3 gesprekken in een traject met een waardering van ruim 9! Daar doen wij het voor. U ook?

 

Neem nu contact op

Glashelder op alle fronten

OnzeCoach kent een naadloze aansluiting met uw Purchase to Pay proces. Daarmee bent u verlost van verschillende contracten, facturen en betalingen. Ook hoeft u niet meer te

zoeken naar een goede coach voor een bepaald thema. Met OnzeCoach biedt u uw medewerkers het gemak van eenvoudig kiezen en hoge kwaliteit van coaching. Dat is handig!

Korte trajecten, krachtig resultaat

Doelgericht

Ieder traject start met het bepalen van een doelstelling. Aan het eind van het traject wordt uitgebreid geëvalueerd of de doelstelling is behaald.

Richting geven aan trajecten, laat dat maar over aan de coaches van OnzeCoach!

Kwaliteitscoaching

Onze coaches zoeken wij met een lichtje. Door de professionele begeleiding kunnen onze trajecten zo kort zijn. Want met veel ervaring kom je snel tot de kern. En dat bieden we iedereen: in korte trajecten naar een stevig resultaat.
Lees meer

Facturatie na afloop

U wilt alleen betalen voor afgenomen gesprekken. Daarom factureren wij na afloop. Op precies de juiste BU, PO of medewerkerscode. Onze opdrachtgevers waarderen dat enorm.
Wilt u coaching in uw organisatie ook eenvoudig en goed regelen?
Neem nu contact op