Korte en krachtige coaching

Met coaching biedt u uw medewerkers een traject op maat aan. In een paar persoonlijk gesprekken doelgericht en kernachtig werken aan precies datgene waar behoefte aan is.  

Wij coachen in korte, krachtige trajecten die hoog worden gewaardeerd. Cijfers? Gemiddeld 4,3 gesprekken in een traject met een waardering van ruim 9! Daar doen wij het voor. U ook?

 

Neem nu contact op

Glashelder op alle fronten

OnzeCoach kent een naadloze aansluiting met uw Purchase to Pay proces. Daarmee bent u verlost van verschillende contracten, facturen en betalingen. Ook hoeft u niet meer te

zoeken naar een goede coach voor een bepaald thema. Met OnzeCoach biedt u uw medewerkers het gemak van eenvoudig kiezen en hoge kwaliteit van coaching. Dat is handig!

Zo duidelijk zijn we over coaching

Doelgericht

Ieder traject start met het bepalen van een doelstelling. Aan het eind van het traject wordt uitgebreid geëvalueerd of de doelstelling is behaald.

Richting geven aan trajecten, laat dat maar over aan de coaches van OnzeCoach!

Heldere coachanalytics

Wij vinden dat u recht op hebt om 24/7 in te kunnen zien hoeveel gesprekken er zijn geweest (per BU bijvoorbeeld) in een periode. Welke coaches zijn ingeschakeld, hoe die zijn beoordeeld. En natuurlijk welke thema's in uw organisatie leven. Ons coachplatform biedt het.

Facturatie na afloop

U wilt alleen betalen voor afgenomen gesprekken. Daarom factureren wij na afloop. Op precies de juiste BU, PO of medewerkerscode. Dat gemak wilt u toch ook?
Wilt u coaching in uw organisatie ook eenvoudig en goed regelen?
Neem nu contact op