Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Gratis loopbaancoaching vijfenveertigplussers

Deze regeling (lopende in het jaar 2019) is afgesloten.

In 2020 voeren wij de regeling gratis Ontwikkeladvies in het kader van 'NL leert door' uit. Hierbij ontvang je 4 uur loopbaancoaching inclusief een goede Arbeidsmarktscan. Via onderstaande link kom je daar uit.

 

Je bent van harte welkom!

 

Naar gratis loopbaancoaching 2020

Kies zelf uw loopbaanprofessional

Bij OnzeCoach heeft u een ruime keuze aan ervaren loopbaanprofessionals. Onze coaches zijn goed verdeeld over het land, zo is er altijd iemand bij u in de buurt.

U maakt uw afspraken samen met de door u gekozen coach. De afspraken vinden altijd plaats op locatie bij de coach. Wel zo fijn om even afstand te nemen van uw werk.

Wilt u ook gratis loopbaanbegeleiding?
Naar informatie over de regeling van 2020