Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Gesprek van de dag

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. ‘Wat nu?’ is het gesprek van de dag. Werk en privéleven zien er ineens totaal anders uit. Dat vraagt aanpassing en flexibiliteit, wat lang niet iedereen gemakkelijk afgaat. Gevoelens van spanning, onzekerheid en onrust kunnen zo sterk zijn dat mensen het ingewikkeld vinden om te gaan met wat er op hen afkomt.

 

Speciaal voor degenen die behoefte hebben om te praten over de huidige ongewisse omstandigheden en de effecten daarvan, biedt OnzeCoach nu online videocoaching. Onze senior coaches kunnen ondersteunen, praktische tips geven en helpen de rust te hervinden of te bewaren. We staan graag voor u klaar met ons 'Gesprek van de dag'.

 

meer informatie aanvragen

Is uw organisatie al aangesloten bij OnzeCoach en wilt u direct meedoen? Klik dan hier.

Praktische zaken voor uw organisatie

Wij bieden ‘Gesprek van de dag’ aan in kleine trajecten: drie online gesprekken van een uur voor het gereduceerde tarief van €150,- per gesprek excl. BTW. Niet alle drie de gesprekken hoeven afgenomen te worden. Alleen de gesprekken die daadwerkelijk worden gevoerd, worden doorberekend.

U kunt meer informatie aanvragen via bovenstaande knop.

Wij zorgen voor de kosteloze aansluiting van uw organisatie op deze module. Binnen een dag kunt u dan zelf uw medewerkers invoeren die van dit aanbod gebruik willen maken. Uw organisatie staat altijd zelf aan het roer.

Coaching in tijden van Corona

Iedereen is welkom

Hoe het gaat lopen in de komende tijd, weet helaas niemand. Maar vanuit onze professie weten we hoe we mensen kunnen ondersteunen in lastige tijden. We heten iedereen welkom; met praktische vragen, met zingevingsvragen, met twijfel, angst, boosheid... ons team staat ook nu voor u klaar.

Ruime keuze uit coaches

Vijftig coaches gaan dit aanbod uitvoeren. Ze zijn eenvoudig te kiezen via een speciale module. U ziet wie ze zijn en wat ze u in deze coronatijd te bieden hebben. Onze coachpool werkt al tien jaar voor gerenommeerde opdrachtgevers; u bent verzekerd van goede coaching door echte professionals.

Kernachtig

Wij coachen altijd in korte trajecten en dat blijven we doen. In de huidige situatie geloven we dat sommige mensen met één gesprek al geholpen zijn. Omdat wij altijd achteraf factureren, betaalt uw organisatie nooit meer dan wordt afgenomen. Ook nu niet.

Ook in het Engels

Engelstalige coaches (getest door een onafhankelijk taleninstituut) staan klaar voor uw buitenlandse medewerkers. Ook ons coachingsplatform is geheel in Engels beschikbaar.
Voor algemene informatie, klik op de button hieronder
Contact opnemen