Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Fit naar de Finish

Als medewerkers 55+ zijn, komen er vaak nieuwe vragen op hen af: is het tijd voor verdieping of verbreding? Of is een switch juist beter en is dat nog mogelijk?

 

Naast vragen kunnen er ook zorgen zijn. Bijvoorbeeld over de inzetbaarheid, gezondheid, opschuivende pensioenleeftijd, wijziging van functie of baanverlies. Het is belangrijk dat deze medewerkers op tijd de kans krijgen om goede keuzes te maken.

alle speciale coachdiensten

Benut de voordelen van seniore werknemers

De 55 plusser van nu is fit, energiek en vol met ideeën. Organisaties die hier oog voor hebben, maken optimaal gebruik van hun menselijk kapitaal.

Investeer in de duurzame ontwikkeling van de ervaren medewerkers die loyaal, stressbestendig en in balans zijn.

Fit naar de Finish

Wilt u weten wat Fit naar de Finish voor uw organisatie kan betekenen?
Neem nu contact op