Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Financiële Coaching

Bij aankomend pensioen of loopbaanveranderingen is inzicht in persoonlijke financiën heel belangrijk. Verwachte financiële zorgen kunnen essentiële keuzes negatief beïnvloeden. Terwijl er vaak meer mogelijk is als het complete financiële plaatje helder is.

 

Onze Financiële coaches komen bij uw medewerkers thuis langs en geven op een laagdrempelige wijze uitleg en inzicht.

alle speciale coachdiensten

Financiële coaching geeft rust

Deeltijdpensionering, (vervroegd) pensioen, de overstap naar een andere baan of minder werken, allemaal veranderingen die grote financiële impact kunnen hebben.

Onvoldoende financieel inzicht kan leiden tot spanningen en het niet durven zetten van essentiële stappen. OnzeCoach geeft helderheid om met een gerust hart beslissingen te nemen.

Financiële coaching bij OnzeCoach

Vakmanschap

Onze financiële coaches zijn op de hoogte van alle regelingen. Natuurlijk stelen zij zich op de hoogte van de regelingen van uw organisatie. Zij zijn AFM geaccrediteerd en solide gesprekspartners.

Onafhankelijk

De financiële coaches zijn onafhankelijk en zullen nooit advies geven. Ze bezoeken de medewerker thuis en geven de mogelijkheid om diverse scenario's te laten uitrekenen.

Heldere rapportage

Uw medewerker ontvangt tijdens het tweede gesprek een uitgebreid en glashelder financieel rapport, zodat ook later alles nog eens rustig nagekeken kan worden.
Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen versterken met financiële coaching?
Neem nu contact op