Financiële Coaching

Bij aankomend pensioen of loopbaanveranderingen is inzicht in persoonlijke financiën heel belangrijk. Verwachte financiële zorgen kunnen essentiële keuzes negatief beïnvloeden. Terwijl er vaak meer mogelijk is als het complete financiële plaatje helder is.

 

Onze Financiële coaches komen bij uw medewerkers thuis langs en geven op een laagdrempelige wijze uitleg en inzicht.

alle speciale coachdiensten

Financiële coaching geeft rust

Deeltijdpensionering, (vervroegd) pensioen, de overstap naar een andere baan of minder werken, allemaal veranderingen die grote financiële impact kunnen hebben.

Onvoldoende financieel inzicht kan leiden tot spanningen en het niet durven zetten van essentiële stappen. OnzeCoach geeft helderheid om met een gerust hart beslissingen te nemen.

Financiële coaching bij OnzeCoach

Vakmanschap

Onze financiële coaches zijn op de hoogte van alle regelingen. Natuurlijk stelen zij zich op de hoogte van de regelingen van uw organisatie. Zij zijn AFM geaccrediteerd en solide gesprekspartners.

Onafhankelijk

De financiële coaches zijn onafhankelijk en zullen nooit advies geven. Ze bezoeken de medewerker thuis en geven de mogelijkheid om diverse scenario's te laten uitrekenen.

Heldere rapportage

Uw medewerker ontvangt tijdens het tweede gesprek een uitgebreid en glashelder financieel rapport, zodat ook later alles nog eens rustig nagekeken kan worden.
Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen versterken met financiële coaching?
Neem nu contact op