Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Face-to-face coaching is nu niet altijd mogelijk. Maar omdat we het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, bieden we nu ook de mogelijkheid om online te coachen. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Partner in Duurzame Inzetbaarheid

Als organisatie zoekt u naar oplossingen om Duurzame Inzetbaarheid vorm te geven. Omdat u uw medewerkers ziet als uw belangrijkste kapitaal, omdat u ze wilt versterken en motiveren voor huidige en toekomstige ontwikkelingen. 

Coaching is een krachtige tool in uw DI-aanbod!

Neem nu contact op

Ruim aanbod

Als coaching deel uitmaakt van uw DI-aanbod, geeft OnzeCoach u ruime mogelijkheden dit vorm te geven. Er is keuze uit vele coachingsthema's die DI versterken.

Daarnaast bieden wij binnen ons aanbod 'speciale coachdiensten' selecte DI programma's: een aanbod geënt op zelfregie en snelle, duurzame ontwikkeling. Allemaal te boeken via ons coachplatform.

Onze Duurzame Inzetbaarheidsprogramma's

Wilt u weten hoe OnzeCoach u kan helpen uw Duurzame Inzetbaarheid vorm te geven?
Neem nu contact op