Coachpoolbeheer

OnzeCoach is specialist op het gebied van coachpool beheer voor grote corporates als Ahold, DSM, AkzoNobel, Menzis en Nouryon. Als u uw coachpool ook professioneel wilt inrichten, met een landelijke spreiding, veel thema's en stevige senior coaches, dan bent u bij OnzeCoach aan het goede adres.

Wij zorgen voor een optimale samenstelling van externe en interne coaches en mentoren. Met vooraf afgesproken kwaliteitsnormen monitoren we uw coachpool.

In uw eigen bedrijfsportal binnen ons coachplatform kunt u alle beoordelingen (en veel meer relevante statistieken) 24/7 inzien en volgen.

neem nu contact op

Flexibiliteit en kwaliteit

Bij OnzeCoach staat kwaliteit in coaching voorop. Wij romen voor u de coachmarkt af, terwijl u geen afscheid hoeft te nemen van de coaches met wie u al plezierig samenwerkt. Dat is voor iedereen fijn.

U wilt alle persoonlijke ondersteuning op één plek aanbieden? Ook uw eigen interne coaches en mentoren kunnen bij ons hun aanbod neerleggen en gekozen worden voor gesprekken. Wel zo duidelijk.

Uw coachpool kan bestaan uit

Associate Coaches

Onze Associate Coaches zijn de besten op hun vakgebied. Deze ervaren, doorgewinterde professionals beheersen hun vak tot in de puntjes. Daarom mogen ze voor al onze opdrachtgevers werken.
Lees meer

Company Coaches

Als u met OnzeCoach in zee gaat, hoeft u geen afscheid te nemen van de externe coaches met wie u al fijn samenwerkt. Zij kunnen als Company Coach voor u blijven werken.

Interne coaches en mentoren

Uw interne coaches willen ook gevonden worden en hun coaching skills verder ontwikkelen. Zij kunnen een prominente plaats krijgen binnen OnzeCoach. Wij verzorgen voor uw interne coachpool bijscholing, supervisie en intervisie op hoog niveau.
Wilt u uw coachpool evenwichtig samenstellen en coaching goed regelen?
neem nu contact op