Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Alhoewel wij een groot voorstander zijn van face-to-face coaching, verzetten we de bakens. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, schakelen we over naar online coaching. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Alleen als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Coachpoolbeheer door OnzeCoach

OnzeCoach biedt Coachpool­beheer aan voor grote bedrijven die coaching perfect willen regelen. Op deze pagina leest u alles.
 
Ons coachportaal kan worden gekoppeld aan uw LMS- of HR-portal. U krijgt de controle over ons innovatieve concept met uw eigen bedrijfsingang, waar u programma's kunt ontwerpen, beheren en analyseren op basis van resultaten. Op uw voorwaarden, met onze expertise.
 
Met grip op de kosten, kwaliteit en resultaten kan coaching door ons trefzeker geregeld worden. Interessante analyses geven u 24/7 inzicht in welke thema's in uw organisatie leven. 

Veeleisende organisaties vertrouwen al vele jaren op OnzeCoach. Wilt u dat ook? Bel ons voor een afspraak.

Neem nu contact op

Coachdesk voor organisaties

OnzeCoach is de enige Nederlandse coachdesk die exclusief voor organisaties werkt. Wij ontzorgen van coachselectie tot aan facturatie, alles op maat naar uw wensen.

Medewerkers kiezen zelf hun coach en boeken afspraken in de online agenda. Zo stimuleert u groei en zelfregie van uw medewerkers.

Ingericht naar de wensen van uw organisatie

Wilt u coaching ook goed geregeld hebben in uw organisatie?
Neem nu contact op
Vraag een themawaaier aan!