Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Alhoewel wij een groot voorstander zijn van face-to-face coaching, verzetten we de bakens. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, schakelen we over naar online coaching. Dat kan betekenen dat er gecoacht wordt via Zoom of een andere online mogelijkheid. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Alleen als dat niet mogelijk is én het gesprek perse moet doorgaan én u en de coach besluiten samen dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Een goede coach in regio Zoetermeer

In de regio Zoetermeer heeft OnzeCoach 13 professionele coaches beschikbaar.

Met onze landelijke dekkende coachpool is er altijd een coach in de buurt die past bij uw vraag! Via onze coachdesk vind u ze eenvoudig. Boek direct een afspraak in in de online agenda en uw traject kan beginnen!

 

 

neem nu contact op

Altijd een coach in de buurt

OnzeCoach heeft een landelijk dekkend netwerk van top level coaches. Zo is er altijd een coach bij u in de buurt, passend bij uw thema.

OnzeCoach garandeert professonaliteit. Niet voor niets werken wij voor 's lands mooiste organisaties.

Daarom OnzeCoach

Wilt u ook gewoon de beste coaching?
Aanmelden