OnzeCoach voor Teams


 

Betere teamprestaties door betere samenwerking

Door zaken nét even iets anders aan te pakken of de blik te verruimen, ontstaat er een andere dynamiek in een team en kan de samenwerken verbeteren, waardoor de prestaties verbeteren. Teamcoaching ondersteunt dat proces en heeft in principe twee invalshoeken:

  • Preventie

Het team functioneert niet lekker; er broedt iets onder de oppervlakte dat verdere groei in de weg staat.

  • Ontwikkeling

Het team is toe aan een volgende ontwikkelingsstap. Andere wegen vragen om ontdekt te worden, zodat verse inzichten zorgen voor een prettiger en betere samenwerking. 


Teamontwikkeling en teamdynamiek

Teamcoaching draait om teamontwikkeling en teamdynamiek. Bij teamontwikkeling maken de individuele leden, inclusief de leidinggevende, gezamenlijk een groepsontwikkeling door als één geheel/systeem. Bij teamdynamieken is er vooral aandacht voor het stimuleren van gezonde dynamieken en groeipatronen binnen een team. In beide gevallen staan de psychologische dimensies in het team centraal.


Voor wie is teamcoaching geschikt?

Teamcoaching is bedoeld voor teams die zich willen ontwikkelen. Die de stap willen zetten naar een volgend niveau van samenwerken, functioneren en resultaten behalen. Onze teamcoaches staan ze daarbij terzijde; doorgewinterde professionals, zowel vanuit hun opleiding als werkervaring.


Meer weten?

Teamcoaching van OnzeCoach is een bewezen effectieve manier om teams vooruit te helpen. Maak een afspraak voor een glasheldere presentatie tijdens een kennismakingsgesprek. Of bel 085-3030231.