Nieuw wachtwoord nodig?

In het kortCoaching is al lang geen vrijblijvend vak meer. Het is één van de krachtigste instrumenten om duurzame inzetbaarheid te stimuleren, om beweging en groei van medewerkers te optimaliseren en om uitval tegen te gaan. Medewerkers die zijn gecoacht zijn meer gemotiveerd, beter voorbereid op nieuwe uitdagingen en pro-actiever. 

OnzeCoach in het kort

 • Eén loket voor al uw coaching
 • Ontwerp zelf trajecten binnen uw eigen bedrijfsportal of kies voor standaardtrajecten
 • Koppeling mogelijk aan uw LMS/HR portal
 • Eén gesprekstarief
 • Premium coaching vanaf drie gesprekken 
 • Groot, landelijk aanbod van senior beroepscoaches
 • Sluit uw eigen coaches (externe én interne) aan bij OnzeCoach
 • Medewerkers zoeken en boeken zelf een coach
 • De leidingegevende kan eenvouding in het traject worden betrokken
 • Medewerkers én leidinggevenden reviewen de coaches 
 • Altijd actueel inzicht in en beheer over de kosten voor coaching
 • 24/7 coach analytics
 • Eén maandelijkse factuur voor afgenomen coaching (of per BU)
 • Wetenschappelijk onderzoek naar effect van coaching op DI

 

Meer weten?

Heeft uw organsiatie ook behoefte aan één platform voor coaching? OnzeCoach voorziet bedrijven als AkzoNobel, Ahold en DSM al van een glashelder totaalconcept voor inkoop, uitvoering, facturering en resultaatmeting van coaching. Bel ons voor een persoonlijke demonstratie op 085-3030231 of stuur een mail naar info@onzecoach.nl. Ons team staat voor u klaar!
Partners


XS2talent

logo XS2talent

XS2talent maakt het mogelijk voor een werkgever om persoonlijke opleidingsbudgetten vrij van loonbelasting aan een medewerker uit te betalen. De werkgever stort dit budget op een zgn. geblokkeerde bankrekening, die toebehoort aan de werknemer. Hij kan hiermee investeren in zijn persoonlijke ontwikkeling door opleiding, training of coaching in te kopen, gericht op zijn (huidig of toekomstig) werk en inkomen.

De werknemer mag zelf ‘bijsparen’ door uitruil van bijvoorbeeld (bovenwettelijke) vakantiedagen, 13e maand, bonus, een deel van zijn vakantiegeld/vervoersbudget of door een tijdelijke inlevering van brutoloon. Dat gebeurt ‘bruto voor netto’ (dus zonder loonbelasting) en komt op naam van de medewerker te staan. Daardoor kan de werknemer zijn gespaarde budget meenemen, ook als hij van werkgever wisselt. Meerdere jaren doorsparen kan ook, zonder dat het budget vervalt.

XS2talent heeft goedkeuring van de Belastingdienst t.a.v. de loonbelasting, waardoor stortingen onbelast zijn. De werknemer bespaart zo loonbelasting en hoeft niet te wachten op teruggave via de Aangifte Inkomstenbelasting. De werkgever bespaart (afhankelijk van de hoogte van het loon)  over deze uitruil werkgeverslasten.

Voor meer informatie zie de website van XS2talent.

XS2talent is een samenwerkingsverband tussen de Freia Groep en ABN-AMRO en wordt ondersteund door de AWVN
Alba Academie


De Alba-academie verzorgt hooggekwalificeerde opleidingen en trainingen op het gebied van coaching en leiderschapsontwikkeling. Alba heeft vestigingen op diverse locaties in Nederland.

Organisaties die zijn aangesloten bij OnzeCoach kunnen 10% korting genieten op de opleidingen van de Alba-academie en 5% korting op de maatwerkprogramma's. Associate Coaches van OnzeCoach die zich willen bekwamen of verdiepen in het vak ontvangen eveneens 10% korting op opleidingen van de Alba-academie.

 

Meer informatie? Neem contact op met OnzeCoach via info@onzecoach.nl of kijk op de website van de Alba-Academie.