Nieuw wachtwoord nodig?

Visie en missieVisie

In de huidige, steeds sneller veranderende, arbeidsmarkt is het van groot belang dat medewerkers hun arbeidsmarktpotentieel en participatiekansen weten te versterken. Door steeds meer organisaties wordt erkend dat goede coaching een belangrijke bijdrage levert aan duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Als medewerkers zelf de tools in handen te krijgen om dit vorm te geven, motiveert dat tot meer eigenaarschap en meer focus op resultaat. Dit is goed voor de groei van de organisatie die in onze visie onlosmakelijk is verbonden met het verwezenlijken van het potentieel van de medewerkers.

Nu organisaties coaching steeds vaker structureel inzetten en HR-afdelingen zich meer en meer richten op de kern van hun activiteiten, groeit het belang om coaching van Purchase to Pay over te laten aan een betrouwbare coachpartner. Een partner die de beste coaches uitzoekt, een breed aanbod in coaching biedt, volledig transparant en controleerbaar is én de klantwensen centraal stelt. Voor grote -vaak complexe- organisaties zijn wij zo'n partner.

Professionele coaches mogen ook rekenen op een betrouwbare partner. Een partij die recht doet aan hun expertise, zeer goede voorwaarden biedt en die ze tevens ontzorgt op hun administratie en acquisitie in een voor hun steeds competitievere en -in kwaliteit- verwaterende markt.  

 

Missie

Versterking van mens en organisatie op geluk, wendbaarheid en resultaat.


Meer weten?

Heeft uw organsiatie ook behoefte aan één platform voor coaching? OnzeCoach voorziet als single supplier bedrijven als AkzoNobel, Ahold en DSM al van een glashelder totaalconcept voor inkoop, uitvoering, facturering en resultaatmeting van coaching. Bel ons voor een persoonlijke demonstratie op 085-3030231 of stuur een mail naar info@onzecoach.nl. Ons team staat voor u klaar!
Samenwerking


XS2talent

logo XS2talent

XS2talent maakt het mogelijk voor een werkgever om persoonlijke opleidingsbudgetten vrij van loonbelasting aan een medewerker uit te betalen. De werkgever stort dit budget op een zgn. geblokkeerde bankrekening, die toebehoort aan de werknemer. Hij kan hiermee investeren in zijn persoonlijke ontwikkeling door opleiding, training of coaching in te kopen, gericht op zijn (huidig of toekomstig) werk en inkomen.

De werknemer mag zelf ‘bijsparen’ door uitruil van bijvoorbeeld (bovenwettelijke) vakantiedagen, 13e maand, bonus, een deel van zijn vakantiegeld/vervoersbudget of door een tijdelijke inlevering van brutoloon. Dat gebeurt ‘bruto voor netto’ (dus zonder loonbelasting) en komt op naam van de medewerker te staan. Daardoor kan de werknemer zijn gespaarde budget meenemen, ook als hij van werkgever wisselt. Meerdere jaren doorsparen kan ook, zonder dat het budget vervalt.

XS2talent heeft goedkeuring van de Belastingdienst t.a.v. de loonbelasting, waardoor stortingen onbelast zijn. De werknemer bespaart zo loonbelasting en hoeft niet te wachten op teruggave via de Aangifte Inkomstenbelasting. De werkgever bespaart (afhankelijk van de hoogte van het loon)  over deze uitruil werkgeverslasten.

Voor meer informatie zie de website van XS2talent.

XS2talent is een samenwerkingsverband tussen de Freia Groep en ABN-AMRO en wordt ondersteund door de AWVN
Alba Academie


De Alba-academie verzorgt hooggekwalificeerde opleidingen en trainingen op het gebied van coaching en leiderschapsontwikkeling. Alba heeft vestigingen op diverse locaties in Nederland.

Organisaties die zijn aangesloten bij OnzeCoach kunnen 10% korting genieten op de opleidingen van de Alba-academie en 5% korting op de maatwerkprogramma's. Associate Coaches van OnzeCoach die zich willen bekwamen of verdiepen in het vak ontvangen eveneens 10% korting op opleidingen van de Alba-academie.

 

Meer informatie? Neem contact op met OnzeCoach via info@onzecoach.nl of kijk op de website van de Alba-Academie.