Nieuw wachtwoord nodig?

OnzeCoach, voor grote organisaties


OnzeCoach is single supplier in coaching voor de hiernaast genoemde organisaties


 

Duurzame inzetbaarheid

Toenemende flexibilisering en individualisering van arbeid vraagt van werknemers dat ze steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor hun inzetbaarheid. Iedere medewerker die zich duurzaam wil ontwikkelen, heeft recht op een goede coach, die -in alle vertrouwelijkheid- deze ontwikkeling stimuleert.

De werknemers van nu zijn steeds beter in staat om zelf te bepalen in welke richting ze zich willen ontwikkelen om in de toekomst passend werk te (blijven) doen. Het belang van concepten en diensten die deze zelfregie ondersteunen, zoals OnzeCoach, neemt alleen maar toe.

  

Op maat naar uw wensen

Organisaties weten als geen ander wat ze hun medewerkers willen aanbieden op het gebied van (loopbaan)coaching. Uw wensen nemen wij als uitgangspunt. We overleggen over uw doelstellingen en passen ons aanbod en systeem daarop aan.

 

Coachteam

U wilt natuurlijk uw eigen coachpool samenstellen. U kunt daarbij kiezen uit ons landelijke team van ruim zestig coachprofessionals én de coaches met wie uw organisatie al naar tevredenheid samenwerkt (ook de interne). Zo hoeft u van niemand afscheid te nemen en kunt u de voordelen van OnzeCoach ten volle benutten.

 

Korte en krachtige coaching

Wij kunnen iedere coachvraag aan, op elk niveau van uw organisatie. We werken doelgericht en zorgvuldig. Ieder traject start met 3 gesprekken, vaak is dat voldoende en soms is er meer nodig. Terwijl de benchmark van de branche ruim 7 gesprekken in een traject aangeeft, coachen wij in gemiddeld 4,3 gesprekken. Onze cliënten beoordelen onze trajecten met gemiddeld een 9 (en daar zijn we best trots op).

 

Integratie met Purchase-to-Pay

Onze portal is ingericht om naadloos aan te sluiten bij uw interne Purchase-to-Pay proces. Ook op administratief gebied ontzorgen wij u volledig.


LEAN werken vraagt om kostenbeheersing

Met OnzeCoach kan coaching definitief bijdragen aan LEAN bedrijfsvoering. Wij bieden u zicht en grip op kosten, resultaat en kwaliteit en ontzorgen u op alle gebieden van coaching. Er is veel (geanonimiseerde) managementinformatie beschikbaar om uw HR-beleid verder te optimaliseren. Wilt u maatwerk? Ons ‘digitale team’ staat voor u klaar!

 

Meer weten? 

Het coachingsconcept van OnzeCoach is uniek in Nederland. Maak een afspraak voor een glasheldere presentatie tijdens een kennismakingsgesprek. Of bel 085-3030231.