Nieuw wachtwoord nodig?

OnzeCoach voor cliënten


 

Is uw organisatie aangesloten bij OnzeCoach en wilt u weten hoe u coaching kunt aanvragen? Klik hier.

 


 

Altijd een passende coach

Er zijn tal van redenen om in gesprek te gaan met een goede coach. Een onafhankelijke buitenstaander met wie u in alle openheid en vertrouwelijkheid kunt praten. Een professional in hart en nieren die vertrouwelijkheid gerandeert.

Al onze coaches zijn seniors; ervaren mensen door heel Nederland, elk met hun eigen specialisatie. Log in, selecteer een coach en maak online een afspraak voor minimaal drie gesprekken*. De gesprekken zijn persoonlijk en vinden plaats op locatie bij de coach. 

Coachingsthema’s 

U vindt bij OnzeCoach een palet van ruim dertig coachingsthema's, zoals: balans werk-privé, persoonlijke ontwikkeling, coachend leidinggeven, omgaan met stress, persoonlijke effectiviteit, etc.

DI programma's

Onze Duurzame Inzetbaarheidsprogramma's richten zich op 'in beweging komen'. Van één verdiepend DI gesprek tot een uitgebreid meerkeuzeprogramma: we hebben voor elke vraag een passend aanbod.

Even stilstaan om sneller vooruit te komen

Van OnzeCoach kunt u verwachten dat we uw vraag serieus nemen en werk maken van uw ontwikkeling. Want om sneller vooruit te komen, moet je af en toe even stilstaan. Dat doet u met OnzeCoach. De keuze is aan u, wij staan voor u klaar!

 

* Kijk hier of uw organisatie is aangesloten bij OnzeCoach