Coronavirus melding

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Alhoewel wij een groot voorstander zijn van face-to-face coaching, verzetten we de bakens. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw traject kan doorlopen, schakelen we over naar online coaching. Dat kan betekenen dat er gecoacht wordt via Zoom of een andere online mogelijkheid. Online coaching is een uitstekende variant op persoonlijke coaching en we hebben er inmiddels veel ervaring mee. Coaching via de telefoon kan ook. Uw coach blijft voor u klaar staan!

Alleen als u en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden alle richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd.

Met dit bericht blijven we u op de hoogte houden van onze wijze van werken.

Weergeven

Themawaaier voor HR-experts

Als u onze thema's los van onze site wilt bekijken, kunt onze handige themawaaier aanvragen. Hiermee heeft niet alleen u ons aanbod in één hand, maar kunt u ook medewerkers een handje helpen met het bepalen van hun coachthema.


Een coachtraject is namelijk het meest effectief als er van te voren goed over is nagedacht: wat is mijn centrale thema en wat wil ik bereiken?

Vraag uw waaier direct aan!

Ja, stuur mij maar zo'n themawaaier toe!