Home 9 Achtergrond 9 Thérèse Janssen

Thérèse Janssen

Coaching Nijmegen vitaliteit professionele ontwikkeling
Stress- en burn-out, Communicatie & conflicten

Thérèse is sinds 1997 coach/trainer en adviseur. Zij is zeer ervaren in het begeleiden van medewerkers binnen diverse organisaties. Kenmerkend: zij daagt de mensen uit, heeft de nodige lef, zij confronteert daar waar nodig. Thérèse is in staat om met een scherp oog, met een helikopterview, het geheel te overzien. Humor, kwaliteit en authenticiteit zijn in haar werk van groot belang. Ze is ervan overtuigd dat geïnspireerde mensen een juiste basis zijn voor een creërende, bewegende organisatie.

Achtergrond

Thérèse is haar loopbaan gestart als dramatherapeut en maatschappelijk werkster. In de eerste jaren van haar carrière vond zij binnen het middelbaar onderwijs haar weg. In 1997 is zij begonnen als trainer/coach bij een grote organisatie. Daar heeft zij gewerkt voor diverse profit/non-profit organisaties. Binnen de gemeente o.a. Amsterdam, Amersfoort, Uden en Nijmegen, bedrijven o.a. als DSM, KPN, Aspen, Philips zijn haar bekend. In de afgelopen jaren heeft Thérèse ruime ervaring opgedaan in zowel individuele coaching als ook teamcoaching.

Specialisatie

We leven in een tijd, dat het even ‘niet weten’ centraal staat. Dat er een noodzaak is om te willen veranderen en dat u niet altijd de juiste mogelijkheden heeft om er mee aan de slag te gaan. Thérèse ervaart als coach dat de steun die zij hierin kan bieden, verhelderend werkt.
Als gepieker, stress- en burn-out klachten de overhand krijgen, vraagt dat van u de nodige energie. Door te leren om anders met uw gedrag en emoties om te gaan, leert Thérèse u weer meer grip te krijgen op uw leven. Cognitieve therapie, mindfulness, de ZKM als methodiek, o.a. zijn waardevol hierbij. Thérèse biedt ondersteuning bij het leren omgaan met conflicten en op een juiste manier te communiceren. Zij leert u bewust te reflecteren op uzelf en de ander.

Review over deze coach

Thérèse is scherp, aandachtig, hartelijk, open, humorvol, confronterend met milde hand, creatief en levert kwaliteit,

Coachpraktijk locatie

Nijmegen

 

Deel deze pagina


Thérèse is scherp, aandachtig, hartelijk, open, humorvol, confronterend met milde hand, creatief en levert kwaliteit,
Coaching Nijmegen vitaliteit professionele ontwikkeling