Home 9 Achtergrond 9 Susanne Biemans

Susanne Biemans

Coach professional therapeut
Loopbaan coach & persoonlijke ontwikkeling

Susanne is coach, trainer en therapeut. Ze werkt toe naar blijvende verandering, op zachte doch indringende wijze. Bij dagelijkse vragen maar ook bij grote levenstrauma’s. Haar manier van werken is met de voeten in de klei, met een helder hoofd, een groot hart en sensitieve voelsprieten. En zeker ook met een beetje luchtigheid en humor. Grote klanten: ASML, Philips, Akzo, Rabobank, DSM, Albert Heijn. Ook werkt ze veel voor particuliere opdrachtgevers en werkt ze veel internationaal (in België en eerder in Afrika, en in Nederland veel met expats uit vele landen). Nevenfuncties: gastdocent Lessius Hogeschool Antwerpen, auteur leren.nl en carrieretijger, vertrouwenspersoon voetbalclub. Susanne werkt sinds 2005 als zelfstandige en heeft daarvoor als consultant, coach en trainer gewerkt voor oa. Schouten en Nelissen en de Koninklijke Luchtmacht.

Achtergrond

Ooit als historica afgestudeerd, is Susanne via haar netwerk als trainer bij de Koninklijke Luchtmacht terecht gekomen. Eerst bij een luchtmachtonderdeel, later op het Hoofdkwartier, waar ze beleidsmatig reorganisaties begeleidde en het management trainde. Daarna heeft ze een aantal jaren bij een landelijk bureau gewerkt als consultant/trainer/coach op het gebied van carrièremanagement, communicatie en wellness@work. Vele organisaties uit het bedrijfsleven en – vooral de zakelijke – dienstverlening, maar ook Ministeries en gemeenten waren en zijn haar klanten. Ook heeft ze een jaar in Afrika gewerkt voor African Parks, nu traint en coacht ze nog veel buitenlandse Phd’s in Nederland en is ze regelmatig gastdocent in België aan (Hoge)scholen. Susanne is opgeleid als historica, gedragstrainer, loopbaanadviseur, Mindfulnesstrainer en IV-therapeut.

Specialisatie

Susanne is in staat om snel tot de kern door te dringen en op een zachte én indringende wijze verandering te bewerkstelligen. Ze zoekt telkens opnieuw de unieke, individuele schakels en werkt samen met de klant toe naar – soms verbluffend – resultaat. Het feit dat ze naast coach ook therapeut is geeft extra diepgang aan haar coaching, terwijl ze wel nuchter blijft.

Review over deze coach

“Ik heb heel wat training en coaching gevolgd, maar heb nog nooit zo een diepe impact gevoeld”
“Een professional, met kennis van haar vak, scherpe intelligentie én intuïtie”
“Jij maakt de dingen zo lekker concreet”
“Jij krijgt voor elkaar wat jaren therapie niet voor elkaar kregen”
“Na een gesprek met jou kan ik weer weken vooruit”
“Ik kan iedereen van alles wijsmaken maar jou niet”

Coachpraktijk locatie

Lieshout

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2021 ·Zijnsgeoriënteerd coach, coachopleiding Centrum Zijnsoriëntatie (Zeist)
2019 · Systeemtherapeutisch werken met het hechtingsperspectief · Rapunzel Vzw.+
2019 · meditatie-opleiding · de Blikopener, Tilburg+
2018 · Trauma Healing · Open Mind, Belgie+
2016 · Integratief psychotherapeut · Educatieve Academie, Belgie+
2011 · Mindfulnesstrainer · SeeTrue+
2002 · Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur · Schouten en Nelissen, Zaltbommel+
1999 · Training voor Trainers · Schouten en Nelissen, Zaltbommel+
1994 · Historica · Universiteit van Amsterdam

Deel deze pagina


"to study oneself is to study mankind"
Coach professional therapeut