Home 9 Achtergrond 9 Renate Damen

Renate Damen

Persoonlijke effectiviteit duurzaam inzetbaarheid
Persoonlijke effectiviteit, omgaan met veranderingen & (nieuw) leiderschap

Naast een brede commerciële achtergrond heeft Renate ruime ervaring als trainer, coach en begeleider van veranderingsprocessen. Vanuit haar eigen praktijk begeleidt ze managementteams en managers in hun persoonlijke effectiviteit, omgaan met veranderingen, duurzaam inzetbaarheid en (nieuw) leiderschap. Ze werkt o.a. voor Ahold, Heineken en in het Onderwijs. Door haar heldere en actieve werkwijze laat ze u naar uzelf kijken, over uzelf nadenken. Dit doet ze op een heldere en respectvolle wijze, ze werkt vanuit vertrouwen en openheid.

Achtergrond

Renate is opgeleid als opleidingskundige en gedragstherapeut. Ze is werkzaam geweest bij Ahold in diverse functies. O.a. Supermarktmanager en Manager afdeling Learning Europe. Ze heeft in deze organisatie veel leidinggevende ervaring opgedaan. Tevens ook de ervaring als intern begeleider, coach en adviseur. Van daaruit heeft ze gekozen om als zelfstandig werkend coach, trainer en adviseur verder te gaan.
De belangrijkste Opdrachtgevers van Renate zijn:
Clusius College – Managementteam
Heineken – Hoger en Middlemanagement
Ahold – Hoger en Middlemanagement

Specialisatie

De thema’s waarin Renate is gespecialiseerd zijn: Omgaan met Veranderingen, (Nieuw)Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Duurzaam Inzetbaarheid, Omgaan met verlies en rouw.
Vanuit haar ruime ervaring werkt ze vanuit diverse invalshoeken en met afwisselende werkvormen en methodieken (o.a. TA, NLP, Organisatieopstellingen, Deep Democracy).
Dit om u zo snel mogelijk inzicht te geven in uw eigen gedrags- en gedachtenpatronen en de mogelijk daarbij behorende blokkades. Na een korte telefonische intake, gaan we uw ontwikkel-/leervraag verder uitdiepen. Op die wijze krijgt u steeds meer inzicht in waar u goed in bent en waarin u af en toe uw effectiviteit loslaat en uw eigen valkuilen tegenkomt.
Met deze inzichten over uzelf gaat u tussen de gesprekken door (en daarna) aan de slag zodat u uw nieuwe inzichten ook daadwerkelijk gaat vormgeven in de praktijk.
Renate werkt zorgvuldig en is confronterend waar nodig. Dit is voor haar de optimale manier om concrete resultaten te bereiken.

Wat zeggen cliënten over deze coach?

Renate is een zeer ervaren en enthousiaste coach en trainer, die zeer snel doorheeft wat er speelt bij de coachee en waar behoefte aan is. Door een actieve werkwijze laat ze u naar uzelf kijken. Dit doet ze op een heldere en respectvolle wijze, ze werkt vanuit vertrouwen en openheid.
Kernwoorden: professioneel, warme en authentieke persoonlijkheid, doelgericht, inventief en creatief, enthousiast (input van cliënten)

Coachpraktijk locatie

Heerhugowaard

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2020 · Supervisie (2009-heden) · Phoenix Utrecht+
2016 · Deep Democracy Level 1, 2 en 3+
2014 · Inspiring Leadership through Emotional Intelligence+
2013 · Organisatiepathologien – Weisfelt & Partners+
2012 · Gecertificeerd voor Temple Index of Functional Fluency (TIFF), gevalideerde, TIFF persoonlijkheidsvragenlijst 1 jaar+
2010 · Groepsdynamica – Weisfelt& Partners+
2009 · Leergang Coaching, Supervisie en Therapie – 2 jaar – Weisfelt & Partners+
2005 · TA Basisleergang en Vervolgopleiding – 2 jaar – Maarten Kouwenhoven
2003 · Familieopstellingen – 1 jaar – Phoenix Opleidingen
2001 · Post HBO Opleiding Professionele Communicatie en Begeleiding NLP en TA 101 – 3 jaar – Phoenix Opleidingen+
1995 · Coach Rationele Effectiviteits Training
1994 · Opleidingskunde – 2 jaar- Kessels en Smit

Deel deze pagina


Op een professionele en actieve wijze, zet ik u aan tot nadenken over uzelf.
Persoonlijke effectiviteit duurzaam inzetbaarheid