Home 9 Achtergrond 9 Patricia de Regt

Patricia de Regt

vitaliteitscoach Breda veerkrachtige medewerkers
Vitaliteit Expert

Sinds 2013 werkzaam als vitaliteitsexpert op het gebied van coaching en training. Daarvoor 20 jaar als operationeel leidinggevende werkzaam geweest. Vaak word ik omschreven als een oprecht enthousiast ‘mensen-mens’, die al haar expertise (opgedaan zowel in theorie als praktijk) met veel passie inzet. Mijn ‘drive’ is om het allerbeste uit mensen te halen, waarbij ik uitga dat iedereen expert is van zijn/haar eigen leven. Om hen te ondersteunen om een autonoom en zinvol bestaan te leiden. In eerste instantie voor zichzelf, maar ook voor het team waarbinnen ze werken en/of leiding aan geven. Op wetenschap gestoelde ’tools’ zet ik hiervoor in. Mijn aanpak zorgt voor daadwerkelijke gedragsverandering bij het individu/in organisaties. Op een persoonlijke verbindende manier, zodat mensen hét niet alleen gaan doen, maar ook daadwerkelijk volhouden! Mooie bedrijven waar ik voor heb gewerkt zijn: NS, Shell, Vattenfall, Feenstra, RWS, Vopak.

Achtergrond

• Het uitvoeren van vitaliteitsprojecten en geven van trainingen en workshops voor grote opdrachtgevers zoals o.a. de NS, het CBR, Arriva, Shell, Feenstra, Vattenfall & diverse gemeenten.
• Het voeren van vitaliteitsgesprekken met zowel medewerkers als managers, die een risicoprofiel hebben en/of daarvoor open staan. Het ondersteunen van deze mensen om een autonoom en zinvol bestaan te leiden. Op wetenschap gebaseerde ‘tools’ worden hiervoor ingezet.
• De vitaliteitsgesprekken hebben betrekking op leefstijl, werkvermogen, fysieke en/of mentale klachten, lifecoaching, loopbaan en/of stress.
• De coaching en trainingen van managers richt zich op het ‘zelf in de spiegel te leren kijken’, maar ook om mentaal ‘in beweging’ te komen. Door het bewustmaken van hun invloed op het welbevinden van hun medewerkers. Innemen van voorbeeldrol.

Ik heb een volledig afgeronde erkende vitaliteitscoachingsopleiding van Chivo, kennisinstituut vitaliteit en leefstijl te Driebergen (2016 – 2020).

Specialisatie

Mijn specialisatie is vitaliteit. Vitaliteit = motivatie + energie + veerkracht. Daarbij is de allerbelangrijkste vraag: Wat maakt voor jou het leven de moeite waard? Waar kom jij ’s ochtends jouw bed voor uit? Daarnaast ben ik gespecialiseerd in strategisch vitaliteit. Hoe kan je als manager, leidinggevende of ondernemer de betrokkenheid/binding van je medewerkers bij het werk en het bedrijf (blijvend) vergroten? Het vitaliseren van de organisatie is namelijk een constant proces van hoogste prioriteit. Het is vooral de mens die reageert op en innoveert in veranderende marktomstandigheden.

Review over deze coach

* ‘Dat ik door te sparren en het geven van opdrachten aan mij de juiste snaar wordt geraakt. Ik vind je een hele goede motivator en dat voelt prettig voor mij. Toch die stok achter de deur’
* ‘Ik vind je een fijn mens en vakvrouw. Je ‘beweegt’ met me mee, daagt me uit en ‘loopt een stukje met me mee’, maar laat me vooral mijn eigen koers bepalen’

Coachpraktijk locatie

Teteringen

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2020 · Vitaliteitscoach · Chivo, kennisinstituut vitaliteit en leefstijl te Driebergen

Deel deze pagina


‘Een goede coach werpt je terug op jezelf en op een gevoel van niet weten. De coach bewerkstelligt dat je je eigen waarheid gaat volgen’.
vitaliteitscoach Breda veerkrachtige medewerkers