Home 9 Achtergrond 9 Patricia Beumer

Patricia Beumer

coachbegeleiding organisaties persoonlijke ontwikkeling
Leiderschap ontwikkeling 

Patricia begeleidt organisaties, leiders, medewerkers en teams die willen groeien in leiderschap. Niet alleen in hun leidinggevende kwaliteiten, maar ook groeien in persoonlijk leiderschap. Zij vergroot de flexibiliteit, creativiteit en doortastendheid van uw organisatie. In haar ontwikkeltrajecten wordt de relatie met de omgeving, de organisatiecontext meegenomen, zodat het traject past binnen de groei en belang van het systeem (organisatie, team, persoonlijk). Haar werkwijze kenmerkt zich door dat zij kijkt naar de mix van menselijk en zakelijk, van hart en hard. Zij kijkt verder dan de buitenkant van iemand, voorbij het zichtbare gedrag. Haar visie op ontwikkeling is dat het niet een kwestie is van iets afleren, maar juist van bijleren. Dit vraagt ook moed om uit uw comfortzone te stappen. Zij heeft onder andere trajecten gedaan voor organisaties als Rabobank, Ministerie van Veiligheid en Justitie, GGD, SAKS scholen, Elkerliek Ziekenhuis.

Achtergrond

Na een studie bedrijfskunde volgden banen waarin Patricia ervaring heeft opgedaan aan zowel de verkoopkant als de leidinggevende kant. Zelf heeft zij als leidinggevende teams aangestuurd. Deze banen hebben haar veel geleerd over ondernemerschap. Ruim10 jaar geleden heeft zij haar eigen coachingspraktijk opgericht. In deze tijd heeft zij vele teams en managers gecoacht op midden- en hoger management niveau bij bedrijven als Rabobank, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Prorail en Elkerliek Ziekenhuis.

Specialisatie

Patricia heeft als generalistisch coach een breed aanbod en vele technieken in huis.

Review over deze coach

Wij hebben de dienstverlening van Patricia leren kennen als uitermate deskundig, integer en bovenal plezierig. Patricia is in staat om op korte termijn het vertrouwen van mensen te winnen en met hen een traject in te gaan waarbinnen voldoende ruimte is om gevoelens te uiten, maar ook om aan te geven waar grenzen liggen. De uitkomsten van deze trajecten waren voor zowel de deelnemers als de werkgever van een enorme toegevoegde waarde. Patricia is iemand die eerlijk is en recht door zee, maar tegelijk ook heel warm en met aandacht. Iemand die “ziet” waar de pijnpunten zitten, ook als je deze niet hebt benoemd.

Deel deze pagina


Patricia is iemand die eerlijk is en recht door zee, maar tegelijk ook heel warm en met aandacht. Iemand die "ziet" waar de pijnpunten zitten, ook als je deze niet hebt benoemd.
coachbegeleiding organisaties persoonlijke ontwikkeling