Home 9 Achtergrond 9 Martine de Troije

Martine de Troije

leiderschapscoach, transformatiecoach
Persoonlijk leiderschap, transformatie en persoonlijke ontwikkeling

Martine is coach & trainer op het gebied van leiderschap, transformatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze begeleidt professionals en teams in het bereiken van hun doelstellingen en het zetten van een next step. ‘Doe het werk wat bij je past, en je hoeft nooit meer te werken’ is haar motto in werk, zowel voor zichzelf als waar ze met en voor haar cliënten naar streeft. Martine gaat met haar cliënten op zoek naar hun ware potentieel. Zodat ze die vervolgens ook daadwerkelijk gaan inzetten en daarmee zelf de regie (weer) nemen in werk & leven. Ze leert ze om krachtige keuzes te maken en zich niet te laten leiden door hun innerlijke criticus of de buitenwereld. Resultaat? Werken & leven op eigen voorwaarden, met meer balans, energie, voldoening en (een gevoel van) vrijheid. Cliënten beschrijven Martine als authentiek, praktisch, verdiepend, een gevoelsmens en iemand die ‘snapt zonder woorden’. Ze werkt voornamelijk voor cliënten in de zakelijke dienstverlening en het publieke domein.

Achtergrond

Na haar studie International Business & Languages aan de HES in Amsterdam heeft Martine 15 jaar lang in de corporate wereld gewerkt als personal assistant voor directie en het management van organisaties als Renault Nederland en CBS Outdoor. In 2013 startte ze voor zichzelf, toen nog in de combinatie van coaching & interim opdrachten. Inmiddels volledig gefocust op coaching & training. Door de eerdere combinatie heeft Martine in heel veel keukens van grote organisaties meegekeken (Aegon Corporate Center, Havas Media, Albron Nederland, Knab, PostNL) wat maakt dat ze de dynamiek van een organisatie snel doorgrondt, ziet wat er nodig is en waar verandering kan leiden tot duurzame optimalisatie. Zowel aan de kant van de organisatie, als aan de kant van de medewerker en hoe die zich verhoudt tot de organisatie.

Specialisatie

Persoonlijk leiderschap, Purpose, Hoogsensitiviteit -> HSP & HSS, de high sensation seeker, Hoogbegaafdheid, Traumabehandeling, Life & loopbaancoaching, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.

Review over deze coach

‘En dan zit de coaching met Martine de Troije er ineens op. Waar de tijd tijdens de sessies soms heerlijk stil leek te staan, zo lijkt het nu alsof alles in vliegende vaart vooruit gaat. Ontzettend bedankt voor de fijne coaching Martine! Het waren mooie momenten samen en fijne inzichten die ik van je heb gekregen.’ Nina

‘Wauw! Wat een traject heb ik gehad bij jou Martine. Van moe, uitgeblust en zoekende naar fit, vuur terug gevonden. Martine kreeg me weer back on track! Het was een geweldige ‘bumpy ride’.

Vanaf moment 1 resoneert het met Martine, ze begrijpt mij bijna zonder woorden en geeft mij de handvatten die ik op dat moment nog nodig heb, zowel praktisch, mentaal en spiritueel. Mijn ‘WHY’ is helder en ik leef er weer naar! Hartelijk dank Martine! Dank voor het luisteren, de inzichten, je helderheid, het samen op lopen en er voor mij zijn! ♡ Maar bovenal bedankt dat je mij weer hebt laten geloven in mezelf.

Echt een aanrader voor iedereen die het nodig heeft’

Coachpraktijk locatie

Lelystad

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2021 · Hooggevoeligheidsdeskundige · Hooggevoelig Heel Gewoon+
2019 · HSP Coach · Civas+
2019 · Transformatief Coach · Bridgeman Academy+
2017 · Kata Coach Practitioner · Quality Contact+
2004 · Stichting Counselling Nederland · NTI

Deel deze pagina


'Doe het werk wat bij je past, en je hoeft nooit meer te werken'
leiderschapscoach, transformatiecoach