Home 9 Achtergrond 9 Mariejosé Geurts

Mariejosé Geurts

Marie Jose Seniorcoach persoonlijk leiderschap
Persoonlijk leiderschap, samenwerking & intervisie

Als senior coach begeleidt Mariejosé al ruim 25 jaar mensen & organisaties bij veranderingen. Tot 2006 vanuit diverse rollen in loondienst en sinds 2006 als zelfstandig ondernemer in haar eigen praktijk. Inmiddels heeft ze met heel veel plezier honderden mensen en teams begeleid. Jezelf beter leren kennis is de basis van elk traject wat ze aanbiedt. Mariejosé gaat ervan uit dat een vruchtbaar coachingstraject altijd loopt via de weg van je verlangens en dat wat je tegenhoudt je verlangens te leven. Hierdoor kun je jezelf beter managen en helpt het bij het opnieuw richting geven aan je ontwikkeling. In elke situatie is haar bijdrage erop gericht om persoonlijk leiderschap te stimuleren en te leven. Indringend en liefdevol. Naast haar werkzaamheden als coach werkt ze ook als teamcoach, mediator en intervisiebegeleider. Ze is een specialist op het vlak van communicatie- conflict en samenwerking.

Achtergrond

Mariejosé heeft voordat ze in 2006 haar eigen bedrijf oprichtte in loondienst gewerkt in rollen als docent, projectleider, trainer/coach, loopbaanadviseur netwerkleider, procesbegeleider etc. Als zelfstandig coach, teamcoach, intervisie- en procesbegeleider heeft ze veel ervaring in de sector zorg & onderwijs (Hbo+). Organisaties waarvoor ze heeft gewerkt: Diverse gemeentes, ROC Z-O Amsterdam, Rijnstate ziekenhuis, Siza gehandicaptenzorg, Flores bestuur voor basisonderwijs etc.

Specialisatie

Mariejosé is gespecialiseerd in het doorbreken van in- efficiënte patronen en het vlottrekken van spannende samenwerkingsrelaties/conflicten. Zowel voor individuen als voor teams. Daar waar mensen samenwerken is er altijd wel “gedoe”. Verschillen in ervaring, visie en belangen maken samenwerken namelijk niet altijd makkelijk. In haar aanpak als teamcoach richt Mariejosé zich niet op het individu maar op het geheel/het team/organisatie, op dat wat er in de interactie tussen mensen gebeurt. Na haar interventies is helder wat het patroon is waar men in verwikkeld is geraakt en hoe men dit kan doorbreken. Het team is minder bang voor gedoe, er is meer begrip voor de onderlinge verschillen en er is weer lol in de samenwerking.

Reviews over deze coach

Mariejosé weet het beste in mensen aan te spreken. Zij nodigt en daagt hen uit dit ten volle te laten zien. Ze is een warm mens, contactueel sterk en tegelijkertijd stevig en duidelijk. Hierdoor sluit ze makkelijk aan bij haar gesprekspartners. In elke situatie is haar bijdrage erop gericht om persoonlijk leiderschap te stimuleren en te leven. Daarnaast is Mariejose echt een voorbeeld van “Practice what you preach”.

Coachpraktijk locatie

Arnhem

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2021 · Mediation basisopleiding + MfN registratie · Caleidoscoop leertrajecten+
2021 · Specialisatie Arbeidsmediator Mediation · Merlijn Groep+
2020 · Systeemdenken / coachen in organisaties · Spanjersberg,Schaveling,Vegter, Berkhout+
2019 · Systemische coachen · Bert Hellingerinstituut Nederland+
2016 · Systemisch waarnemen / opstellingenwerk · ICoaching+
2015 · Deep Democracy · Academie voor organisatiecultuur+
2009 · Verdieping coachopleiding Instrument voor hulp. · Instituut Toegepaste Psychologie+
2006 · Loopbaancoaching · Academie Mens & Arbeid

Deel deze pagina


Mariejosé is gespecialiseerd in het doorbreken van in- efficiënte patronen en het vlottrekken van spannende samenwerkingsrelaties/conflicten.
Marie Jose Seniorcoach persoonlijk leiderschap