Home 9 Achtergrond 9 Loek Vaessen

Loek Vaessen

Coaching Limburg werkgeluk vitaal leiderschap
Werkgeluk, persoonlijke groet & vitaal leiderschap

Loek heeft gekozen voor zijn werk als coach om een bijdrage te kunnen leveren aan uw werkgeluk. Het geeft hem een enorme voldoening als hij ziet dat cliënten tijdens zijn coaching nieuwe inzichten krijgen en/of de juiste keuzes maken zodat ze met zin aan de dag beginnen en dit uitstralen naar hun omgeving. Waar staat u uw bed voor uit, waar worstelt u mee en hoe houdt u genoeg energie over voor andere dingen buiten het werk? Loek vertrekt hierbij vanuit uw levensfase, loopbaan – en ontwikkelmogelijkheden, uw vitaliteit en persoonlijk leiderschap. In zijn werkwijze gaat u ervaren dat Loek allereerst goed kan luisteren, inspireert waar mogelijk en praktische tips geeft. Hij combineert zijn ruime levens- en coachervaring met een breed pallet aan ervaring als leidinggevende in een zeer veeleisende context. Als wielerliefhebber en Limburger is hij Bestuursvoorzitter van TWC Maaslandster, geniet van de natuur en is actief binnen diverse netwerken om vitaliteit en werkgeluk te bevorderen.

Achtergrond

Loek komt uit een Limburgs agrarisch ondernemersgezin en heeft op zeer jonge leeftijd fascinatie voor de motivatie en drijfveren van mensen ontwikkeld. Na de opleiding P&O is hij 4 jaar bij VDL NedCar werkzaam geweest en kreeg vervolgens de mogelijkheid om in Nederland een wereldwijd HR consultancy bureau op te gaan zetten. In de 20 jaar die volgen heeft hij veel organisaties en hun medewerkers geadviseerd op het gebied van loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. Opdrachtgevers zijn o.a. LWV, ROCKWOOL, CANON en ING. Hierbij gaf hij als Directeur Nederland leiding aan een 65-tal leiderschap- en loopbaanprofessionals en coachte ook professionals en leiders in alle posities. Loek is ervaren in het omgaan met zowel de harde als de zachte kant van de business en het managen van change en diverse stakeholders. Hij heeft zich de laatste jaren verdiept in het vergroten van werkgeluk omdat hij nog te vaak ziet dat mensen in een omgeving werken die hun energie kost en aftellen tot hun pensioen.

Specialisatie

Coachvragen die Loek het leukste vindt om op te pakken hebben betrekking op uw energie. Daar waar uw talent en ambitie in de juiste context (omgeving) samen komen ontstaat flow en werkgeluk. Zijn aanpak is erop gericht om deze drie-eenheid goed te onderzoeken en is gericht op zingeving, voldoening en het hebben van positieve emoties op het werk. Voor leiders onderzoekt Loek hiernaast ook de drie petten van leidinggeven, die van leider, manager en coach. Welke stijl heeft u van nature en hoe kunt u situationeel uw stijl aanpassen om de doelen te bereiken? Het ontwikkelen van zelfkennis staat hierbij /altijd centraal en Loek draagt hier aan bij door uw coachvraag heel goed te doorgronden, een spiegel voor te houden en te inspireren om een vitale en groei-mindset te ontwikkelen. Als leidinggevende betekent dit allereerst dat u zelf goed in uw vel moet zitten wilt u dit van uw team ook verwachten. Loek zijn specialiteit is dan ook werkgeluk en vitaal leiderschap.

Reviews over deze coach

Een frisse geest met een ouwe ziel die altijd zelf met de nodige positieve energie te werk gaat. Is enthousiast, ondernemend, denkt in kansen en geeft cliënten duurzame inzichten en praktische handvaten met diepgang, resultaatgericht en waar wenselijk een vleugje spiritualiteit.

Coachpraktijk locatie

Heerlen

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2017 · MSC · Nyerode, strategisch HRM+
2008 · MBA · IMD Lausanne+
1993 · HR Management · Hogeschool zuyd

Deel deze pagina


Een frisse geest met een ouwe ziel die altijd zelf met de nodige positieve energie te werk gaat. Is enthousiast, ondernemend, denkt in kansen en geeft cliënten duurzame inzichten en praktische handvaten met diepgang, resultaatgericht en waar wenselijk een vleugje spiritualiteit.
Coaching Limburg werkgeluk vitaal leiderschap