Home 9 Achtergrond 9 Linda van Doornik

Linda van Doornik

Linda van Doornik, Coaching Noord Holland
Loopbaanprofessional
Als Register Loopbaanprofessional help mensen en organisaties in het vinden van Zingeving! Ik ben ervan overtuigd dat Gelukkige mensen Gelukkige organisaties bouwen en Gelukkige organisaties zijn succesvoller en bereiken betere resultaten. Men vindt mij open, authentiek, onafhankelijk, betrouwbaar en hulpvaardig. Mijn drijfveren zijn: denken in kansen en mogelijkheden, en stimuleren van (persoonlijke) groei van medewerkers. Grote organisaties waarvoor ik heb gewerkt zijn Ahold, UWV en Kuehne+Nagel. In een aantal nevenactiviteiten zet ik mij in om de balans op de arbeidsmarkt te verbeteren en verbind ik werknemers en werkgevers met elkaar.
Achtergrond

Bachelor HR Management met specialisatie in Psychologie en Coaching, Opleiding Loopbaancoach bij Vista Nova in Utrecht.

Specialisatie

Re-integratie in het kader van ziekteverzuim (UWV en 2e Spoor), Ontwikkeladvies NL Leert Door, Koersonderzoek methode Hoogendijk, Drijfverenanalyse Profile Dynamics, Assessment.

Reviews over deze coach

“Linda is zeer gemotiveerd en betrokken. Met humor, gebruik van persoonlijke ervaringen en voldoende kennis van zaken wist zij mij op weg te helpen richting mijn droombaan. Linda bedankt!”

“Linda is zeer betrokken en heeft mij goed begeleid in het denkproces over het maken van een carrière switch. Ze weet testuitslagen goed toe te lichten en geeft handvaten om ze te gebruiken op werkgebied. De communicatielijnen zijn kort en duidelijk. Linda heeft me keer op keer positief gemotiveerd, waardoor ik nu de switch durf te maken van marketeer naar verpleegkundige!”

“Na een drijfverentest te hebben gedaan is mij duidelijk geworden welke kleuren in ben. Linda heeft mij goed geholpen om deze kleuren te vertalen op de werk vloer. Echt een aanrader om hier zelf mee aan de gang te gaan. Linda hartstikke bedankt!”

“Snel, Persoonlijk en Resultaatgericht”

Coachpraktijk locatie

Bovenkarspel

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2018 · Loopbaancoach · Vista Nova+
2015 · Bachelor HR Management · NCOI

Deel deze pagina


Met humor, gebruik van persoonlijke ervaringen en voldoende kennis van zaken helpt zij je richting je droombaan.
Linda van Doornik, Coaching Noord Holland