Home 9 Achtergrond 9 Lieke Bruijn

Lieke Bruijn

Coaching Rotterdam persoonlijke ontwikkeling
Loopbaancoach, communicatie & persoonlijke effectiviteit

Lieke heeft veel ervaring in het coachen van mensen. Het betreft vaak coachvragen die werk gerelateerd zijn maar ook specifieke vragen in samenhang met persoonlijke groei en ontwikkeling Bij het NCD (directeuren en toezichthouders) verzorgde zij trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, samenwerken en presenteren. Bij Van Ede en Partners verlegde zij haar focus op het loopbaanvak en begeleidde zij cliënten bij hun loopbaanverandering. Sinds 2013 werkt zij vanuit haar eigen coachingspraktijk ( opdrachtgevers o.m. Hogeschool Rotterdam, EMC, gemeente Rotterdam, Unilever en de Baak. Vraagstellingen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé zijn regelmatig terugkerende thema’s. “Bewustwording is begin van de verandering “ is haar motto, het draagt bij aan het helder inzicht krijgen in kwaliteiten, aandachtspunten en nieuwe mogelijkheden.

Achtergrond

Na haar studie jeugdwelzijnszorg, psychologie en executive coaching is Lieke in verschillende werkomgevingen werkzaam geweest.Zij startte met het werken met kinderen met scheefgroeiproblematiek, het leerde haar veel over mensontwikkeling.Zij werd docent en verzorgde managementtrainingen met als onderwerp, conflicthantering,assertiviteit en communicatie.In 1998 startte zij haar eigen bedrijf: Bruijn-Advies.Daarnaast heeft zij zich toen tot trainer, psycholoog en waarnemend directeur bij VEP in Rotterdam/ Breda kunnen ontwikkelen. Zij begeleidde cliënten in hun loopbaanontwikkeling en verzorgde trainingen op het gebied van presenteren, solliciteren, netwerken en leidinggeven.Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de acquisitie en omzet van VEP. In 2013 blies zij Bruijn-Advies (www.bruijn-advies.nl) nieuw leven in en wordt door diverse opdrachtgevers als zelfstandig personal en loopbaancoach/ trainer ingeschakeld.Bij Gezondheidscentrum Levinas verzorgt zij intervisie voor professionals.

Specialisatie

Lieke nodigt mensen uit om over zichzelf na te denken. Waarom durf ik me vaak niet uit te spreken, hoe kan ik me beter profileren, waar liggen mijn kwaliteiten, hoe kom ik van mijn onzekerheid, piekergedrag en stress af, ik wil leren mijn grenzen aan te geven, doe ik het werk wat bij me past en wat is mogelijk mijn volgende stap. Het zijn vaak vragen en energievreters waar een ieder in zijn werkzame leven wel eens mee wordt geconfronteerd. In de persoonlijke gesprekken komt Lieke snel tot de kern. Zij is goed in staat om op een heldere wijze inzicht te geven in sterkten, zwakten, aandachtspunten met ook nieuwe mogelijkheden en kansen. Clienten krijgen helderheid in hun stijl van communiceren, leidinggeven en samenwerken. Of krijgen zicht op mogelijke blinde vlekken en wat zij nog zouden willen ontwikkelen of leren, het is een actief ontwikkelingsproces. Lieke stimuleert, motiveert en ondersteunt en op een open, persoonlijke en toegankelijke wijze treedt zij haar cliënten tegemoet.

Reviews over deze coach

“Lieke is een warm en aardig mens. Zij heeft een oprechte belangstelling voor mensen en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Met haar scherp luisterend oor komt zij snel tot de kern, heeft humor en in het uiten van haar gevoel is zij zuiver en zorgvuldig. Zij zegt wat zij te zeggen heeft, kan confronterend zijn maar is hierin respectvol. Haar lange werkervaring draagt bij aan haar professionele aanpak”

“I warmly recommend Lieke. Both as a professional for Executive and other coaching and for career development – and as an extremely pleasant person

“Door de gesprekken ben ik op een totaal andere wijze naar mezelf gaan kijken. We keken samen op mijn leven met de ontstane patronen terug. Maar we keken ook vooruit met de nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bent eerlijk en positief stimulerend, ik ging altijd met veel energie na de gesprekken naar huis.

Coachpraktijk locatie

Rotterdam

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2016 · VU intervisie / coaching · VU te Amsterdam+
2015 · VU intervisie / coaching · VU te Amsterdam+
2014 · Postgraduate Opleiding Executive Coaching · VU te Amsterdam+
2012 · E-Coaching opleiding · Europees Instituut / de Baak+
2009 · MBCT van Ger Schurink · MBCT van Ger Schurink in Utrecht+
2007 · PAPI, Connector en WPB5 · Cubiks Assessment Utrecht+
2007 · Oplossingsgericht Coachen+
2000 · MA Psychologie+
1976 · Opleiding SPH

Deel deze pagina


"Bewustwording is het begin van de verandering "
Coaching Rotterdam persoonlijke ontwikkeling