Home 9 Achtergrond 9 Karin Dekker

Karin Dekker

Coaching Friesland senior coach persoonlijke effectiviteit
Personal-, leiderschaps- en loopbaan coach

Karin werkt sinds 1997 als personal-, leiderschaps- en loopbaan coach. Eerst bij KPN, daarna 11 jaar bij Right Management en sinds 2010 vanuit haar eigen bedrijf. Daarnaast heeft zij jarenlange management ervaring bij KPN en Right Management op zowel operationeel als tactisch-strategisch niveau. Als senior coach begeleidt zij mensen met vragen op het gebied van energiebalans, zelfvertrouwen, effectiviteit (persoonlijk) leiderschap, loopbaan en zingeving. Karin is betrokken en nieuwsgierig, komt snel tot de kern en combineert sensitiviteit met pragmatisme; u kunt er echt iets mee. Haar brede ervaring als individueel – en teamcoach komt voort uit opdrachten voor o.a. RDW, ING en Hanzehogeschool.

Achtergrond

Met haar marketing en bedrijfskundige achtergrond startte Karin haar loopbaan in diverse lijnmanagementfuncties bij KPN. In 1999 maakte zij de overstap naar Claessens, waar zij zich ontwikkelde tot ervaren personal-, loopbaan-, leiderschaps- en teamcoach. In de rol van projectleider leidde zij diverse complexe transitie projecten bij grote organisaties. Na de fusie in 2005 met Right Management combineerde zij dit met de rol van regiodirecteur Noord Nederland. Sinds 2010 werkt zij vanuit haar eigen bedrijf. Hier begeleidt zij professionals en leiders met vragen op het gebied van energiebalans, effectiviteit, zelfvertrouwen, (persoonlijk) leiderschap, loopbaan en zingeving. Ook begeleidt zij als teamcoach teams die een volgende stap willen zetten in hun ontwikkeling of samenwerking.

Kernwoorden: betrokken, sensitief, pragmatisch, doelgericht, energiebalans en regie.

Opdrachtgevers o.a.: RDW, Hanzehogeschool, RUG, UMCG, 3 noordelijke provincies, ING, Rabobank, Zorggroep Groningen.

Specialisatie

Als allround senior coach werkt Karin met een grote diversiteit aan vraagstukken van professionals en leiders. Zij wordt gewaardeerd om haar vaardigheid om tot de kern van vraagstukken te komen, waarbij ze put uit een groot arsenaal aan kennis, ervaring en vaardigheden. Karin is een goede luisteraar en hoort ook wat niet wordt gezegd. Ze stelt lastige vragen die prikkelen tot zelfonderzoek en houdt je een spiegel voor. Ze is veelzijdig en past datgene toe dat nodig is en aansluit bij jou. Je ontkomt er niet aan je (professionele) masker te laten zakken en jezelf te laten zien. Hierdoor ontstaat zicht op wat je belemmert en waar je mogelijkheden tot groei en vooruitgang liggen. Je neemt zelf de regie (weer) en maakt bewuste keuzes met betrekking tot je werk en/of privé. Het resultaat is dat je weer met energie en plezier verder kunt.

Wat zeggen cliënten over deze coach?

“Met haar scherpe inzicht en prettige manier van coachen heeft Karin me echt verder geholpen met vraagstukken over mijn leiderschapsvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling”.

“Met haar pragmatische insteek helpt Karin je echt verder. Hierdoor kun je zelf de energie voor- en plezier in je werk houden. Concrete resultaten gecombineerd met haar groot invoelend vermogen maken de coaching door Karin zeer waardevol”.

“Het is elke keer weer heerlijk om te kunnen sparren met iemand die je aan het denken zet, meedenkt, feedback geeft en je bewust weet te maken van je kracht”.

“Hoe mooi kan het zijn: dat je iedere keer met meer energie weggaat dan waarmee je kwam na een gesprek waarin je toch keihard aan jezelf hebt gewerkt”.

 

Coachpraktijk locatie

Sneek

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2012 · Certificering Team Management Profile, TMSDI+
2011 · Systemisch werken+
2008 · Certificering Personal Directions, MRG+
2007 · Certificering Strategic Leadership Development, MRG+
2006 · Leiderschapsontwikkeling Right Management
2004 · Consulting Consultant Right Management
2003 · International Certified Coach Right Management
1997 · Heroriëntatie – Loopbaanadviseur

Deel deze pagina


"Hoe mooi kan het zijn: dat je iedere keer met meer energie weggaat dan waarmee je kwam na een gesprek waarin je toch keihard aan jezelf hebt gewerkt".
Coaching Friesland senior coach persoonlijke effectiviteit