Home 9 Achtergrond 9 Jacqui Halmans

Jacqui Halmans

Coaching Utrecht professionals coaching
Leiderschap en persoonlijke effectiviteit, Teamcoach 

Jacqui (1964) heeft een brede ervaring als coach en trainer in de Retail (Ahold) de industrie (Exxon Mobile, Boskalis en de zakelijke dienstverlening (ING, ABN Amro, Zwitserleven). Zij begeleidt leidinggevenden en professionals in het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap. Zij is St!R gecertificeerd . Zij coacht anderen met ‘Lef’. Lef slaat op haar manier van coachen waarin ze op een speelse, intuïtieve en betrokken manier uitdaagt om tot de kern van het probleem te komen.

Achtergrond

Na haar studie Nederlandse Taal- en Letterkunde is Jacqui Halmans (1964) tien jaar werkzaam geweest als trainer en adviseur schriftelijke communicatie. Daarna verzorgde zij trainingen en coachings bij de Boertiengroep waar zij talloze deelnemers op de haar kenmerkende speelse en intuïtieve manier heeft begeleid. Sinds 2006 was zij het gezicht naar binnen en naar buiten voor wat betreft de professionalisering van coaches en trainers. Sinds 6 jaar is ze zelfstandig coach en teamcoach met als belangrijke klanten Ahold, Exxon Mobile, Zwitserleven, Randstad en een aantal ROC’s. Daarnaast verzorgt zij trainingen en opleidingen op het gebied van coachings- en trainingsvaardigheden, effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Jacqui heeft veel ervaring met managers in de Retail en zij coacht met name hoog opgeleide professionals in de onderwerpen leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Waar functioneel werkt ze met de drijfverenanalyse van Profile Dynamics.

Specialisatie

Jacqui coacht met name managers en hoog opgeleide professionals in de thema’s persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Ze werkt veelal vanuit het gedachtegoed van Transactionele Analyse en Voice Dialoque. De kracht van beide stromingen is het op een verrassende en waarderende manier leren kijken naar wie je bent en wat je doet om vandaaruit ruimte te maken voor nieuw gedrag en andere keuzes. Dat dit niet zwaar hoeft te zijn, spreekt uit haar motto: ‘We gaan zo diep als nodig en houden het zo licht als mogelijk’. Jacqui is een coach met een zakelijke instelling die houdt van spelen. Spelen betekent er niet al te lang over praten maar doen. Leren vanuit de ervaring en de beleving. Tussen de gesprekken door wordt er gewerkt aan concrete verwerkings- en oefenopdrachten zodat het leren zich verdiept en beter beklijft.

Reviews over deze coach

Anderen typeren Jacqui als een coach die zowel impactvol als intuïtief werkt. Daar waar nodig is ze confronterend om je meer over jezelf te laten nadenken. Quote: ‘Jacqui daagt je op speelse en intuïtieve wijze uit om tot de kern van je probleem te komen. Ondanks haar vriendelijkheid laat zij je niet los, daardoor kom je snel tot verrassende inzichten’. Ze hanteert een gezonde balans tussen een zakelijke en speelse manier van werken. Cliënten en opdrachtgevers kunnen vakmanschap, eerlijkheid en betrokkenheid van haar verwachten.

Coachpraktijk locatie

Utrecht

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2014 · Certified Profile Dynamics consultant+
2012 · Speels coachen en trainen met Voice Dialogue en Psychodrama, Lex Mulder en Berry Collewijn+
2009 · Opleiding Coachen in de kern, Weisfelt en Partners+
2008 · Transactionele Analyse, Weisfelt en Partners+
2007 · Phoenix, vervolgopleiding professioneel begeleiden+
2005 · Phoenix, TA/NLP/Systemisch werken

Deel deze pagina


'Jacqui daagt je op speelse en intuïtieve wijze uit om tot de kern van je probleem te komen. Ondanks haar vriendelijkheid laat zij je niet los, daardoor kom je snel tot verrassende inzichten'.
Coaching Utrecht professionals coaching