Home 9 Achtergrond 9 Jacqueline Kempers

Jacqueline Kempers

Coaching Leiden organisatiecoach
Vitaliteit, loopbaan coaching & persoonlijke groei

Jacqueline is een gedreven en enthousiaste coach die al 18 jaar met coaching en integratieve psychotherapie werknemers in zowel commerciële als dienstverlenende bedrijven begeleidt. De spreuk “Op de windrichting heb je geen invloed maar wel op de stand van de zeilen” geeft in één zin aan waar Jacqueline voor staat. Zeilen is een grote hobby van haar en deze slogan is, in combinatie met haar levensvisie en werk, op haar lijf geschreven. Kortom, het vinden van mogelijkheden en draagkracht staat centraal. Met stevige expertise en frisheid werkt ze resultaat- en oplossingsgericht zodat u het beste uit u zelf haalt en uw coachdoelen kunt behalen. Haar coaching stijl is het beste te beschrijven als verdiepende coaching, waarbij ze doelgericht te werk gaat om uw potentieel vrij te maken. Geheel afgestemd op u zet ze met losheid inzichten en methoden uit verschillende stromingen in. Als coachen niet voldoende is combineert ze het traject met lichte therapeutische interventies.

Achtergrond

Voordat Jacqueline in 2003 ging werken als NLP LIFE coach en Integratief psychotherapeut werkte zij ruim 10 jaar als accountmanager bij Nederlandse en Amerikaanse bedrijven in de voeding, biotechnologische sector, farmaceutische industrie en wetenschappelijke instituten.
Daarvoor werkte zij als researchanalist bij diverse universiteiten afgewisseld met haar baan als reisleidster. Door deze achtergrond, haar analytische kijk en avontuurlijke geest heeft zij een brede kijk ontwikkeld op de diverse bedrijfsculturen- en werkomgevingen en weet zij snel bij een ieder veiligheid en openheid te creëren, de vraag te doorgronden en te begeleiden naar een oplossing o.a voor: Abbott Healthcare, Janssen Pharmaceutical, Johnson & Johnson, Corning,TNO, Min.van Binnenlandse zaken, politie, brandweer, Paleis v Justitie, academische ziekenhuizen, universiteiten, cultuurorganisaties, advies- en ingenieursbureaus. En werkt voor opleiding voor coaches en therapeuten en KNCV (chemische beroepsvereniging).

Specialisatie

In de volgende gebieden is Jacqueline zeer ervaren en de geschikte partner om uw coach te zijn: zelfmanagement, angstreductie (omgaan wegvallen zekerheden, faalangst, spreekangst), balans werk-privé, effectiever communiceren, stress- en timemanagement, verbetering van samenwerken en functioneren, bevorderen van assertiviteit en initiatief, zelfvertrouwen en veerkracht. Daarnaast richt zij zich specifiek op verlies en gezondheidsaspecten, zoals vitaliteit, burn-out preventie, herstel, re-integratie, het omgaan met het verlies van een dierbare persoon, verlies van gezondheid en het omgaan met chronische of levensbedreigende ziekte. Binnen het verlies en acceptatieproces in de diverse levensgebieden is er aandacht voor het hervinden van identiteit, zingeving, grenshantering en het hervinden van balans tussen belasting en belastbaarheid.
Al zeer vaak is bewezen dat Jacqueline’s mix van professionaliteit en ervaringsdeskundigheid het proces van de coachee hierbij versnelt en verdiept.

Reviews over deze coach

Coachee’s benoemen haar stijl van begeleiden als veilig, open, nuchter, respectvol, zorgvuldig, humorvol, effectief, betrokken, motiverend, oplossingsgericht en praktisch. Zij ervaren een aangename lichtheid en doelgerichtheid in haar benadering.

Cliëntenbeoordeling Onze Coach 2019:
Laat je nadenken over jezelf, Professioneel, Ervaren, Resultaatgericht, Helder.
Cijfer 2019 (gemiddelde) : 9.2. Cijfer 2020 (gemiddelde): 10

 

Coachpraktijk locatie

Leiden

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2021 · Holistische aanpak van burn-out · Samtosha+
2020 · Eetpatronen, Eetbuien en Overgewicht · MSP( Mental Space Psychology+
2019 · Ericksoniaans hypno coachen deel 3 en 4 · Mindspring+
2018 · Ericksoniaans hypnocoachen deel 2 · Mindspring+
2016 · PSBK · Con Amore+
2016 · NLP Sociaal Panorama · BGL+
2016 · Leven met een levend verlies · Kierse Nieuwegein+
2015 · Ericksoniaans hypnocoachen deel I · Mindspring+
2014 · ACT|Mindfulness Verdieping 2 · ACT Centrum Utrecht+
2013 · ACT| Mindfulness Basis deel 1 · ACT Centrum Utrecht+
2012 · Psychopathologie · Bodymind+
2010 · EMDR II · Enowa Alphen a/d Rijn+
2010 · RET in actie · Schouten en Nelissen+
2009 · Nabijblijven|Verliesverwerking |jaargang · LSR Utrecht+
2009 · EMDR I · Seth Maarn+
2007 · Innerchild | TA · BGL+
2005 · Beroepsopleiding Integratief Psychotherapeut · BGL+
2004 · NLP Counselor oa Voice Dialoque · BGL+
2004 · Coach opleiding · BGL Hoofddorp+
2004 · De trainer als professional · BGL Hoofddorp+
2003 · NLP Practioner + Master · BGL

Deel deze pagina


“Op de windrichting heb je geen invloed maar wel op de stand van de zeilen” geeft in één zin aan waar Jacqueline voor staat. Kortom, het vinden van mogelijkheden en draagkracht staat centraal.
Coaching Leiden organisatiecoach