Home 9 Achtergrond 9 Hanneke Sweep – Roefs

Hanneke Sweep – Roefs

Coaching Breda persoonlijke ontwikkeling organisatie coach
Persoonlijke ontwikkeling

Dichtbij jezelf zijn en blijven is een continue persoonlijk proces. Hanneke gelooft dat als mensen in “beweging” blijven en zélfbewuster zijn, ze vol kunnen groeien en zich persoonlijker kunnen ontwikkelen. Door nog meer je eigen signalen op te vangen, te voelen, herkennen en zelf aan te sturen, leef je meer vanuit je eigen kern en persoonlijke kracht. Zo kun je nog meer het leven ten volle leven en écht in verbinding zijn met je zelf én met anderen. Hanneke haar kernwaarden zijn integriteit, empathie, enthousiasme en openheid. Deze zorgen ervoor dat ze zich goed kan inleven en echt in staat is verbinding te maken door veilig aan te sluiten, te luisteren en door te vragen naar de kern. Ze is een toegankelijke persoonlijkheid bij wie men zich snel op het gemak voelt. Doordat ze echt persoonlijk contact maakt en open is, komt er een basis van vertrouwen waardoor men zichzelf kan laten zien. Ook is ze echtgenote en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 16, 14 en 9 jaar.

Achtergrond

Hanneke haar opleiding achtergrond is HBO Frans. Zij heeft zich vervolgens verder ontwikkeld in de werving & selectie- en recruitmentbranche. Tijdens haar werkervaring is voor haar de passie ontstaan voor het persoonlijk coachen, trainen en begeleiden van mensen in hun persoonlijk ontwikkelproces en is Hanneke gestart als zelfstandig coach/trainer.

Werkervaring heeft Hanneke o.a. opgedaan bij
* Een onroerend goed bedrijf voor de franse markt.
* Adrem uitzendbureau als vestigings manager
* KPMG teamleider Recruitment

Als coach heeft Hanneke ervaring bij diverse organisaties o.a. bij DSM, Ahold, Akzo Nobel, Tempo Team, PwC, BDO, DentConnect en meerdere bedrijven. Ze heeft vooral professionals begeleid in diverse functies, van assistenten tot managers en partners. Graag werkt ze in de professionele dienstverlening en heeft ervaring met persoonlijke ontwikkelvragen rondom persoonlijke effectiviteit, making impact, communicatie, loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement.

Specialisatie

Hanneke is o.a. gespecialiseerd in het toepassen van NLP methodieken, TA, oplossingsgericht -en systemisch werk. Met behulp van deze methodieken krijgen de coachees inzicht in wie ze werkelijk zijn en worden ze in staat gesteld hun eigen gedrag te herkennen en daadwerkelijk aan te passen. Hiermee kunnen ze zelf sturend zijn in hun verdere ontwikkeling. Het grootste deel van haar cliënten zijn HBO/WO opgeleide professionals in de leeftijd van 25-55 jaar.

Reviews over deze coach

Van haar coachees krijgt ze o.a. de feedback dat ze energie uitstraalt en deze aan hen overdraagt. Dat ze zichzelf kunnen zijn en zich oprecht verder kunnen ontwikkelen vanuit een veilige en betrouwbare basis met nieuw verkregen inzichten.

Coachpraktijk locatie

Breda

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2019 · Gecertificeerd Lumina Leader Consultant · Lumina Learning Nederland+
2017 · Gecertificeerd Lumina Emotion Consultant · Lumina Learning Nederland+
2016 · Gecertificeerd Lumina Spark Consultant · Lumina Learning Nederland+
2015 · Systemisch werk opleiding · NTI NLP Limmen+
2013 · Gecertificeerd NLP Coach · NTI NLP Limmen+
2011 · NLP Persoonlijk begeleider Opleiding · NTI NLP Limmen+
2008 · NLP Trainers Opleiding · NTI NLP Limmen+
2007 · NLP Master opleiding · NTI NLP Limmen+
2006 · NLP Practioner opleiding · NTI NLP Limmen+
1997 · HBO Frans · Hogeschool van Amsterdam

Deel deze pagina


Dichtbij jezelf zijn en blijven is een continue persoonlijk proces. Hanneke gelooft dat als mensen in “beweging” blijven en zélfbewuster zijn, ze vol kunnen groeien en zich persoonlijker kunnen ontwikkelen.
Coaching Breda persoonlijke ontwikkeling organisatie coach