Home 9 Achtergrond 9 Gilbert Bookelman

Gilbert Bookelman

Coaching Amsterdam competentie ontwikkeling assertiviteit
Competentieontwikkeling, assertiviteit & traumaverwerking 

Sinds 1997 houdt Gilbert zich op hoog niveau bezig met het ontwikkelen van mens en organisatie. Met als basis zijn studie Psychologie, startte hij zijn loopbaan bij Boertien & Partners. Hij was daar commercieel en inhoudelijk medeverantwoordelijk voor het succesvol opzetten en positioneren van Boertien Coaching. Sinds 2007 heeft Gilbert een eigen coachingsbedrijf, waar hij, alleen of in samenwerking met collega’s, al talloze persoonlijke en teamcoachingstrajecten, projecten en workshops heeft begeleid. Zijn stijl is direct, helder, confronterend, maar altijd met humor en oog voor de mens. Uw doelen staan centraal in het traject en door zijn creatieve wijze van kijken en energieke wijze van werken weet hij u te prikkelen om ermee aan de slag te gaan. Met zijn grote dosis coachervaring en -kennis gaat Gilbert geen onderwerp uit de weg. Klanten van Gilbert zijn o.a.: Boskalis, Reaal, Ahold, CBR, Equens, Universiteiten Delft & Leiden en Gemeente Haarlem

Achtergrond

Na zijn studie studie Psychologie (Methodenleer en Sociale psychologie) is Gilbert gaan werken bij Boertien & Partners. Binnen Boertien is hij zowel actief geweest als sociale vaardigheidstrainer, coach en accountmanager. De combinatie van mensgericht werken en commercieel verantwoordelijk zijn past hem goed. Gilbert heeft door zijn werk in enorm veel sectoren van Nederland mee kunnen kijken. Dat maakt dat hij de dynamiek van uw werkomgeving snel doorgrondt. Gilbert weet psychologische vraagstukken concreet en tastbaar te bespreken. Hij schuwt de diepgang niet en steunt u daar waar het spannend voor u wordt. Vooral mensen met een technische en/of praktische achtergrond blijken vaak bij hem aan te kloppen. De functieniveaus van de mensen die hij begeleidt lopen ver uiteen, zowel hoog als laag is bij Gilbert in goede handen!

Specialisatie

Gilbert heeft zich in zijn vak ontwikkeling niet beperkt tot een specifieke vorm van coaching, hij is een allrounder pur sang. Niet alleen is hij psycholoog, ook heeft hij vele gerenommeerde coachingsopleidingen gevolgd. Zijn rugzak is goed gevuld en in zijn begeleiding past hij op creatieve wijze toe wat bij u of uw vraagstuk past.
Thema’s waarop hij zich extra heeft toegelegd, zijn o.a. competentieontwikkeling, assertiviteit en zelfvertrouwen, traumaverwerking, stressbestendigheid (rust ervaren in het werk) en burn-out & re-integratie.

Coachpraktijk locatie

Amsterdam

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2018 · EMDR training BiVT+
2017 · Voice Dialogue (Instituut voor Transformationele Psychologie)
2015 · Certificering Profile Dynamics (Amygdala Instituut)
2008 · Trans Actioneel coachen (TA Acsademy)
2005 · School voor Coaching: Leerggang
2003 · Leergang Intercultureel Trainen, Coachen en Adviseren
1998 · Master in Social Skills Trainer Universiteit van Amsterdam+
1996 · Master in Psychologie en Methodenleer

Deel deze pagina


Zijn stijl is direct, helder, confronterend, maar altijd met humor en oog voor de mens.
Coaching Amsterdam competentie ontwikkeling assertiviteit