Home 9 Achtergrond 9 Gerni Luttikhuis

Gerni Luttikhuis

Professionele-, persoonlijke & loopbaan ontwikkeling

Ruimte creëren voor professionele en persoonlijke ontwikkeling? Stilstaan bij uw talenten, loopbaan en de vragen die u tegenkomt in uw werk en leven? Gerni Luttikhuis brengt leidinggevenden, leidingnemenden, professionals en teams in beweging en werkt aan verandering die merkbaar is in denken en doen. Haar stijl is verbindend, onderzoekend en progressiegericht. Haar gedragswetenschappelijke achtergrond en aanvullende opleidingen in o.a. arbeidsgezondheid, interventiekunde, oplossingsgerichte benadering en deep democracy liggen aan de basis van ruim 25 jaar ervaring als coach, trainer en organisatieadviseur. Gerni heeft sinds 2011 een eigen bureau als individueel-, team- en organisatiecoach, en is coach/docent aan de RuG (Bedrijfskunde, Business School). Zij was mededirecteur van een adviesbureau en richtte een stichting op voor maatschappelijk betrokken ondernemen. Klanten zijn o.a. werkzaam bij Attero, DSM, Friesland Campina, Menzis, UMCG, maar ook in onderwijs, zorg en overheid.

Achtergrond

Gerni Luttikhuis heeft een gedragswetenschappelijke achtergrond (RuG) en bezit een mastergraad in Work & Organisational Health (Sioo). Zij startte haar carrière bij Gasunie (loopbaanbeleid), werkte vervolgens aan kwaliteitszorg bij de Hanzehogeschool Groningen alvorens over te stappen naar consulting, training en coaching bij het UMCG, RuG en twee adviesbureaus. Momenteel is zij in verschillende posities werkzaam als coach. Gerni is ondernemend en investeert in eigen ontwikkeling. Ze woont met haar gezin in het noorden en besteed haar vrije tijd graag aan natuur, reizen, cultuur, niet al te fanatiek sporten en muziek, en samen eten met vrienden.

Specialisatie

Gerni coacht waarderend en oplossingsgericht. Ze focust op aanwezige kwaliteiten als bron om uitdagingen aan te gaan en te ontwikkelen richting gewenste doelen. Daarbij maakt ze desgewenst gebruik van vragenlijsten om persoonlijke stijlen te inventariseren. Ze heeft oog voor culturele diversiteit. Thema’s: persoonlijke effectiviteit, leiderschap, balans, loopbaan en duurzame inzetbaarheid, feedback en samenwerken.

Mensen verlangen er vaak naar om gedragspatronen te doorbreken waarmee ze bijna als vanzelf dingen blijven doen waarvan ze eigenlijk wel weten dat het niet goed is (of niet goed blijft) voor henzelf en voor de wereld om hen heen. Gerni helpt de persoon én de zaak te ontstroeven en inzicht te geven opdat vanuit een meer comfortabele positie stappen vooruit kunnen worden gezet. Leidinggevenden, leidingnemenden, professionals en teams ervaren zo meer ruimte om hun talenten in te zetten, te experimenteren, elkaar te inspireren en betekenisvol te zijn.

Reviews over deze coach

“Plezierig en betrokken”.
“Voelde me uitgedaagd en op mijn gemak om dingen uit te proberen”.
“Inzichtgevende wandelingen”.
“Snap mezelf beter, snap beter het effect van mijn gedrag. Kan nu eerder bijsturen”.
“Ik vertrouw meer op wat ik kan en waar ik naar toe wil”.

Coachpraktijk locatie

Haren

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2019 · Groepsdynamica, trainen van teams+
2019 · Geweldloze Communicatie+
2018 · Provocatief Coachen+
2017 · Oplossingsgericht Coachen en intervisie+
2017 · Intercultural competence+
2016 · Deep Democracy level 1-2-3+
2014 · Voice Dialogue+
2010 · Coachen van leerprocessen en supervisie

Deel deze pagina


Het is niet dat mensen niet weten wat ze moeten doen, het is dat mensen vaak niet datgene doen waarvan ze eigenlijk wel weten dat het goed is voor henzelf en voor hun omgeving.