Home 9 Achtergrond 9 Francine Derks

Francine Derks

Francine Derks_persoonlijke effectiviteit_coaching Limburg
Persoonlijke effectiviteit & ontwikkeling

Francine is deskundig en flexibel in haar aanpak en kan werken met de meest uiteenlopende probleemstellingen. Als inkoper en manager bij diverse grootwinkelbedrijven en uiteindelijk category manager bij MacIntosh Retail heeft zij zich ontwikkeld tot een all round professional. Met haar veelzijdige achtergrond en ervaring is zij goed op de hoogte van wat er speelt in de huidige werkomgeving en in de uitdagingen waar u voor kan komen te staan. Ze is praktisch, to the point en resultaatgericht en is gespecialiseerd in het aanpakken van belemmeringen en onzekerheden. Ze schat snel in wat er precies speelt en welke mogelijkheden en kansen er zijn om (weer) effectief te worden. In 1998 startte Francine haar eigen bedrijf waarin ze werkt als business coach, trainer en mediator. Klanten zijn onder andere DSM, Medtronic, Vodafone, ASML en diverse gemeenten.

Achtergrond

Na ruime ervaring opgedaan te hebben in een grote internationale retail organisatie koos Francine Derks ervoor om in 1998 haar eigen bedrijf te starten als coach en trainer. Door haar ervaring in het bedrijfsleven kan zij zich uitstekend verplaatsen in de wereld van (grote) organisaties, hun werknemers en de grote uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Specialisatie

Start van elk traject is het in kaart brengen van de gewenste doelen, een analyse van de huidige situatie en de wijze van aansturen en het daaruit voortvloeiende gedrag dat tot deze situatie en dit resultaat geleid heeft. De coaching richt zich op het doorbreken van vertrouwde ineffectieve patronen, het aanpakken van irrationele gedachten en het experimenteren met nieuw, passend gedrag. Daarbij hoort ook kennisoverdracht, situaties oefenen en feedforward. Kern is altijd de persoonlijke effectiviteit.

Reviews over deze coach

Top coach! Praktisch, directe aanpak, betrokken en met positieve energie.

Ik ben super tevreden met mijn vooruitgang. Francine heeft mij heel goed aangevoeld. Ze heeft daardoor de coaching perfect op mij persoonlijk afgestemd en daardoor mijn verwachting ruimschoots overtroffen. Belangrijkste resultaat is dat ik weer positief en zelfverzekerd ben.

Professional help, straight to the point. Effective advise and tools to put immediately in practice. Incredible fast improvement. Francine could immediately understand the origin of the issue and worked on that.

Francine is helder en doortastend. Ze ziet snel wat het “probleem” is en geeft dan handvatten hoe hiermee om te gaan. Ze zet je aan het denken, soms door behoorlijk confronterende vragen te stellen, en dat is alleen maar goed. Verwacht geen zachte handschoentjes of mindfulness, het zijn pittige gesprekken en het heeft mij enorm geholpen.

“Ik ben heel goed geholpen met de aan mij toegewezen gesprekken met deze coach. Het kwam precies op het juiste moment en we hebben samen precies de juiste dingen gedaan. Dit heeft mij geholpen om weer op het juiste spoor terecht te komen. Ik ben er heel blij mee.”
“Francine heeft voor de voor mij de juiste snaar weten te raken tussen begripvol en challengen om tot inzicht te komen, met respect en interesse.”

 

Coachpraktijk locatie

Sittard

 

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2019 · Opleiding tot e-coach 1 en 2 · Europees Instituut de Baak+
2018 · De wetten van Holding Space · Heather Plett via Davotes+
2018 · Systemische individuele coaching · Plan B+
2017 · Coachen met creatieve werkvormen · Alba Academie+
2016 · Emotional Freedom Technique, EFT level 1,2 en 3 · Valerie Lis, US+
2016 · Integrated Eye Movement Therapy IEMT · Heart Systems+
2014 · Gecertificeerd Transformational Presence Coach · Institute for Transformational Presence+
2012 · Master Accelerated Change Template · Nikkea Devida, US+
2012 · Transformational Presence Coach+
2008 · Progressive Mental Alignment · Institute for Progressive Alignment, Florida US+
2008 · Geweldloze communicatie · De Schans, België+
2006 · Werken met de Interventiekaart · Deïnthe+
2005 · STAR-methode · GITP+
2004 · Opleiding tot Mediator · School voor Coaching+
2003 · Provocatief Coachen · IEP Nederland en School voor coaching+
2001 · Opleiding tot Creativiteitstrainer · Instituut Roger de Bruyne+
1999 · School for the Work · The Work of Byron Katie+
1999 · Basis Coachopleiding De Complete Coach · Nieuwe Dimensies

Deel deze pagina


" Met ziel en zakelijkheid naar succes!"
Francine Derks_persoonlijke effectiviteit_coaching Limburg