Home 9 Achtergrond 9 Esther Poortvliet

Esther Poortvliet

Loopbaancoach, persoonlijke ontwikkeling, personal branding, balans werk/privé

Wil jij…
* een carrièreswitch maken?
* meer groei, ontwikkeling of plezier in je huidige baan?
* inzicht in je dromen, drijfveren en talenten?
* nadenken over hoe je baan in je gezinsleven kan passen?
* weer vooruitkijken na je burn-out?
* zekerder voelen over je talenten?
* een stip op de horizon hebben?
* hulp bij de vraag: ‘wat wil je later worden?’, ook al werk je al jaren?
* samen op zoek naar jouw ideale baan?

Dan ben je bij Esther aan het juiste adres om grip te krijgen op je carrière! Zowel live als online. Esther is een ervaren loopbaancoach en HR-manager uit Haarlem. Zij coacht de professional die zijn prioriteiten ziet verschuiven, die op zoek is naar wie hij/zij is en wat hij kan, die niet goed weet wat hij/zij wil en/of uit balans is door de combinatie van werk en privé. Esther doet dit op een praktische en ontspannen manier, maar is resultaatgericht en soms confronterend en creatief.

Achtergrond

Esther heeft 15 jaar gewerkt in verschillende HR- en managementfuncties (Accenture, Randstad en MSD). Ze heeft een Master Management Cultuur & Change en een geaccrediteerde NOBCO Coachopleiding afgerond. Ook is zij lid van de beroepsvereniging NOLOC. Ze heeft de opleiding Stresspreventie en interventies bij CSR Stress en Burnout Coaching gevolgd. Bovenal is ze een werkende en ambitieuze moeder van een tweeling. Ze helpt je orde in de chaos te brengen. Ze brengt helderheid en praktische handvatten die inzicht geven, zodat je zelf de verandering kunt maken. Ze richt zich op de ambitieuze professional die een 2de of 3de carrièrestap wil maken en/of staat voor belangrijke loopbaankeuze. Ze heeft een diverse groep medewerkers gecoacht van voornamelijk grote bedrijven, waaronder consultancy, ABN Amro, KLM, Action, DPG, ProRail en MSD. Naast haar werk als coach werkt zij incidenteel als Interim HR Professional voor Core HR-, re-integratie- en outplacement vraagstukken, bijv. Danone.

Specialisatie

Esther kan je helpen met loopbaanvraagstukken binnen of buiten je huidige werkgever, outplacement, persoonlijke ontwikkeling, balans werk/privé, stress en burn-out, personal branding, werkvraagstukken tussen jou en anderen, en om ‘gewoon’ te sparren over je loopbaan. Esther richt zich op wat je al weet en wat je nodig hebt: wat kan ik, wie ben ik, wat wil ik, wat wil ik niet, wat heb ik nodig, wat drijft mij, wat geeft mij energie en hoe? Dit doet zij door middel van verschillende technieken en praktijkopdrachten. Maar soms ook door te kijken naar je zoekopdracht, sollicitaties, cv en LinkedIn.

Met als resultaat?
Ze brengt orde in chaos, frisheid in het hoofd, praktische handvatten en inzicht in mogelijkheden, maar ze biedt je ook inzicht in je belemmerende overtuigingen, zodat je zelf de verandering kunt brengen en in de regisseursstoel van je leven kunt gaan zitten!  Het merendeel van haar opdrachtgevers zijn HBO/WO geschoolde professionals in de leeftijd van 25-45 jaar.

Reviews over deze coach

“Het coaching traject met Esther heeft mij enorm geholpen om helder te krijgen wat ik belangrijk vind en waar ik naar toe wil in mijn loopbaan, wat zelfs heeft geleid tot een nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb Esther ervaren als een hele fijne coach, die goed voelt wat er nodig is en goed aansluit bij mijn specifieke wensen. Sterk aanbevolen!”

“Het coachingstraject dat ik bij Esther heb gevolgd heeft mij enorm geholpen om mijn carrière in goede banen te leiden. Esther voelde perfect aan wat ik nodig had om mijn vragen te beantwoorden en begeleidde mij op een zeer betrokken en inzichtelijke manier.”

“Ik heb Esther benaderd om mijn loopbaan te ‘herijken’. Esther heeft mij hier enorm mee geholpen. Met name de methodiek en scherpe vragen die zij stelt en hanteert pasten goed bij mijn situatie en vraagstuk. Een absolute aanrader voor mensen die kritisch naar hun eigen loopbaan willen kijken: Ben ik in mijn huidige baan nog wel op de goede plek?”

Coachpraktijk locatie

Haarlem

 

Opleidingen die deze coach heeft afgerond
2021 · Stress en burnout coaching · CSR+
2021 · Online Coaching · Alba Academy+
2020 · Coach Intensive · Nonons+
2020 · CV coaching training · Aaltje Vincent & Company+
2012 · Master Change Management en Marketing · NCOI

Deel deze pagina


It’s never too late to become who you might have been.