Home 9 Achtergrond 9 Dave Clifford

Dave Clifford

Life-, loopbaan en executive coach

Dave (1972) werkt inmiddels 16 jaar zelfstandig als trainer, life-, loopbaan en executive coach. Zijn stijl van coachen is zowel pragmatisch als intuïtief, open en betrokken. Hij weet in een korte tijd tot de kern van de zaak te komen en helpt zijn clienten dan concreet hun doelen te realiseren. Dave werkte de afgelopen 10 jaar met succes voor uiteenlopende organisaties als loopbaan- en executive coach en trainer in MD trajecten voor o.a. Ahold, Teijin Aramid, ING, Corbion Total, Jumbo Supermarkten, Arcadis & Van Lanschot Chabot. Dave begeleidt cliënten regelmatig met vragen over het versterken van zelfvertrouwen en assertiviteit, reduceren en oplossen van angst en stress, ontwikkelen van rust en impact, omgaan met verandering, eenzijdig verbeteren van relaties in zowel management als privé situaties.

Achtergrond

Dave heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft management en sales ervaring opgedaan bij o.a. KPN en Ordina. Na 7 jaar bedrijfsleven is hij zijn passie gaan volgen. Mensen en organisaties in hun kracht zetten en belemmeringen transformeren werd zijn nieuwe doel. Zijn expertise ligt op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, burn-out, loopbaan begeleiding en executive coaching. Hij is een specialist in het toepassen van NLP, Voice Dialoque en het Sociaal Panorama in de context van zowel privé, werk als gezondheid. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de retail, financiële sector en chemische industrie opgebouwd. Hij is een NLP master, DiSC certified en sinds 2018 een internationaal gecertificeerd Health Certification Coach. Hij werkt reeds 12 jaar succesvol als freelance trainer, coach voor Boertien en Partners. Dave coacht en traint op zowel middenkader, hoger kader als boardroom niveau. Op dit moment heeft hij een nevenfunctie als Member of the Advisory Board bij Four Digits.

Specialisatie

Dave coacht management in zowel Engels als Nederlands. De vraagstukken waar hij voor wordt gevraagd: “Hoe kom ik in mijn persoonlijke kracht?”, “Hoe kom ik van mijn negatieve gedachten af?”, Wat voor leider wil ik zijn in mijn organisatie?”, “Hoe kom ik van mijn angst af?”, Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?”, “Hoe kom ik op voor mijzelf en stel ik duidelijke grenzen?”, “Hoe creëer ik innerlijke rust”, “Hoe transformeer ik innerlijke belemmeringen en een negatief zelfbeeld?”, “Hoe motiveer ik mijn team effectief?”, “Hoe kan ik eenzijdig verstoorde relaties verbeteren?”, “Hoe ga ik om met conflicten en tegenslagen?”, “Hoe creëer ik een positieve en krachtige mindset?”, “Hoe ga ik effectief met veranderingen om” en “Wat is mijn passie en hoe transformeer ik deze naar een concrete nieuwe rol?”,

Herkent u uzelf in één van bovenstaande vragen, neem dan contact met Dave op.

“Als je focust op resultaat,
zul je nooit veranderen.
Als je focust op verandering,
zul je resultaat zien!”

Reviews over deze coach

“Bij tijd en wijle loop je tegen blokkades aan die je als zodanig niet herkent. Hij weet feilloos de juiste tools te kiezen en die erg persoonlijk en op een inspirerende manier aanwendt. Dit heeft mij letterlijk veel nieuwe ruimte gegeven en voor een nieuwe kijk op zaken gezorgd. Zeer bijzonder, zeer effectief.”
DSM – Corporate expert lean six sigma

“Door zijn jarenlange ervaring worden de juiste zaken aangepakt, oude issues opgeruimd en met nieuwe inzichten en overtuigingen stap je herboren weer naar buiten. 100% energie, 100% focus, 100% resultaat.
HR Manager Aexus

Great coaching, excellent listener. Hands on approach since the1 day. After being with Dave 10 minutes I am feeling full of energy and figured out my game!”
Business manager Teijin Aramid

“Dave has worked wonders with 2 of my team members. He rebuilt their self confidence and already after the first sessions the effects were obvious to external customers, management and team members alike.
Director Corbion Total R&D

 

Coachpraktijk locatie

Arnhem

Opleidingen die deze coach heeft afgerond

2019 · Depressie Coaching training+
2018 · International Health certification coach+
2018 · Coachen niveau persoonlijkheid en ziel+
2017 · Succesfactor Modeling Consultant -Robert Dilts strategy Group+
2015 · Stress profiel Persolog Certified, gezond omgaan met stress+
2014 · Symbolic Modeling+
2009 · Sociaal panorama Consultant+
2008 · Drama in bedrijf+
2008 · Voice Dialogue+
2006 · Field based NLP door Robert Dilts+
2006 · NLP Master opleiding+
2006 · Transculturele psychologie door dr Lucas Derks
2005 · NLP practitioners opleiding+
2005 · NLP voor Trainers opleiding+
2005 · Post HBO Bedrijfskunde
2003 · DISC certification training persolog+
1996 · HEAO MER

Deel deze pagina


Door zijn jarenlange ervaring worden de juiste zaken aangepakt, oude issues opgeruimd en met nieuwe inzichten en overtuigingen stap je herboren weer naar buiten.